Horoscopul zilei de 26 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 mai 2019

Toate gândurile care îți traversează mintea aduc energie negativă în viața ta. Nesiguranța în raport cu tot ceea ce reprezintă propria persoană te face să acționezi stupid. În plan profesional stagnezi tocmai din cauza acestei atitudini în raport cu tot ceea ce se întâmplă în jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 mai 2019

Prezența destul de activă a lui Jupiter te face vulnerabilă în fața dramelor celor din jur. Din ce în ce mai mult ajungi parcă să trăiești viețile altora. Taskurile de care ești responsabilă la birou te scot din zona de confort, dar te și ajută destul de mult să îți testezi limitele.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 mai 2019

Chiar dacă este zi de weekend, ai în cap tot felul de idei care parcă te împing de la spate să le pui în aplicare. Indiferent de cât de încărcat îți va fi programul, o să faci totul în stilu-ți caracteristic, minuțios și cu un adevărat simț al răspunderii.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 mai 2019

Comunicarea de care ai parte în relație nu te ajută să descoperi ceea ce simte partenerul în raport cu anumite aspecte. Poate nici tu nu ești o atât de bună ascultătoare precum pretinzi. Cu toate astea, astăzi te decizi să preiei inițiativa și să deschizi acest subiect cu cel vizat.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 mai 2019

A pune bariere în raport cu cei din jur este o modalitate de a te respecta. Atunci când vine vorba de anumite relații care au o mare rezonanță emoțională pentru tine, te neglijezi. Sfârșitul acesta de săptămână te găsește într-o stare apatică și destul de retrasă din mediul social.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 mai 2019

Îți place să afli secretele altora și chiar sunt momente în care ajungi să trăiești la nivel somantic experiențele altora. Aici este vorba despre o problemă de identitate personală. Lucrurile nu sunt ușor de înțeles fără un ajutor de specialitate. Cu toate astea, trebuie să nu îți pierzi încrederea în sine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 mai 2019

Adaptându-te unei tranziții emoționale destul de fragile, realizezi că ai niste calități de care nu erai conștientă. Acestea te ajută să faci față provocărilor și să îți recapeți încrederea în sine. Sfârșitul acesta de săptămână este dedicat relației personale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 mai 2019

A devenit o ”urgență” să reușești să te detașezi emoțional de o anumită persoană. Deși simți cum acțiunile acesteia te consumă mult prea mult, parcă nu ai control asupra propriilor trăiri. Ajungi chiar să trăiești prin prisma experiențelor ei de viață.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 mai 2019

Luna petrece o bună parte din timp în casa familiei, iar asta te face să te apropii mai mult de cei dragi. Prioritizarea lucrurilor va deveni mai mult decât esențială în viața ta profesională deoarece ai posibilitatea unei promovări pe care ți-o doreai de mult timp.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 mai 2019

Disconfortul emoțional pe care îl resimți astăzi te forțează să faci lucruri fără noimă. Chiar dacă susții că ești pregătită să faci față dezamăgirilor care apar, viața îți demonstrează contrariul. Încă ești ancorată în prejudecăți și trăiri care îți fac destul de mult rău.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 mai 2019

Degajarea cu care abordezi fiecare situație cu care te confrunți te-a ajutat enorm să ajungi la un echilibru emoțional autentic. Viața îți este animată de tot felul de situații complexe. Ești mereu în alertă și pe fugă. Statornicia la care visezi este departe de a se împlini.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 mai 2019

În această zi de weekend te dedici întru totul acelor oameni și activități care aduc cu siguranță plus de valoare vieții tale. Statutul profesional sau financiar al celor din jur nu contează pentru tine. Pentru tine valorile morale sunt cele care primează întotdeauna.
Articole astro