Horoscopul zilei de 26 mai 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 mai 2018

Cu o Lună destul de activă în zodia ta, astăzi vei scoate la suprafață acele părți sensibile ale personalității tale. Un singur comentariu venit din partea persoanei nepotrivite poate naște în tine o avalanșă drastică de emoții negative și repulsie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 mai 2018

Astăzi îți focusezi toată energia spre îndeplinirea promisiunilor făcute pentru anumite persoane. Comunicarea de care ai parte în relație nu te ajută să descoperi ceea ce simte partenerul în raport cu anumite aspecte. Poate nici tu nu ești o atât de bună ascultătoare precum pretinzi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 mai 2018

Astăzi este important să eliberezi acea energie care te ajută să fii un om mai bun. Ai nevoie să te încrezi în capacitatea ta de a face bine celor din jur pentru a putea ajunge la un echilibru emoțional autentic. Nu te mai oglindi în acțiunile altora! Încearcă să îți definești obiective realiste în raport cu tot ceea ce te vizează.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 mai 2018

A pune bariere în raport cu cei din jur este o modalitate sănătoasă de a te respecta. Atunci când vine vorba de anumite relații care au o mare rezonanță în sufletul tău, te neglijezi. Prezența lui Venus te face vulnerabilă în fața dramelor celor din jur. Din ce în ce mai mult ajungi parcă să trăiești viețile altora.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 mai 2018

Legătură strânsă între energia Lunii și a lui Venus poate crea astăzi o criză existențială în viața ta. Traseul emoțional pe care îl parcurgi se va încheia cu o serie de întrebări fără răspuns. Aportul pe care îl aduce această experiență în viața ta este însă incontestabil.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 mai 2018

Astăzi ai cuvintele la tine. Comunicarea excelentă de care ai parte te ajută să afli lucrurile care te interesează. Tranziția prin care treci în plan personal este covârșitoare din punct de vedere emoțional. Recomandările pe care le faci în plan profesional reflectă de fapt imaginea ta socială.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 mai 2018

Din cauza energiei exagerate pe care o simți astăzi, este posibil să nu îți dai seama când atingi anumite limite. Chiar dacă ai multe lucruri de făcut, este de preferat să lucrezi la organizare. O mai bună structurare a planurilor te poate ajuta să economisești timp.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 mai 2018

Trebuie să preiei iniţiativa ori de câte ori este nevoie să te faci auzită. Șantajul emoțional la care ești supusă din partea persoanei iubite te dezamăgește peste măsură. Astăzi îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 mai 2018

Ai o viață socială intensă și continui să participi la diverse evenimente de networking. Alegi să faci asta, deși membrii familiei îți reproșează că îi neglijezi în mod intenționat. Deși ai o dispoziție psihică de invidiat, fii atentă la semnalele pe care ți le transmite organismul! 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 mai 2018

Acest sfârșit de săptămână este unul tulburător pentru tine. Toate gândurile care îți traversează mintea aduc energie negativă în viața ta. Precauția cu care acționezi întotdeauna nu te poate apăra de dezamăgirile care se află la orice pas. Trebuie să fii mai selectivă în ceea ce privește oamenii de care te înconjori.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 mai 2018

Atunci când te afli în mijlocul unor situaţii tensionate, ai nevoie de mai multe informaţii pentru a reuşi să găseşti rezolvarea cea mai rapidă. Timpul, pentru tine, este cel mai de preț aliat. Indiferent de ceea ce simți astăzi, nu vei alege să te pui pe locul secund.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 mai 2018

Nimic nu mai poate fi negat sau renegat la momentul actual al vieții tale emoționale. Te simți în deplină armonie cu ceea ce trăiești. Tot ceea ce te înconjoară îți inspiră căldură, încredere, optimism. Spre seară alegi să dai curs nevoii de a socializa și vei alege o ieșire cu prietenii.
Articole astro