Horoscopul zilei de 26 iunie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 iunie 2019

Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe în ceea ce te privește. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, este posibil să îți dorești să afli constant ceea ce gândesc ceilalți în raport cu tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 iunie 2019

Creativitatea de care dai dovadă astăzi te va feri de diverse contexte nefericite. În plan personal, emoțiile puternice este posibil să te inducă în eroare. Dacă nu vei fi sigură pe alegerile pe care le vei face, vei avea posibilitatea de a renunța la anumite compromisuri.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 iunie 2019

Natura este un energizant pentru tine și te ajută să îți menții vitalitatea la cote maxime. Chiar dacă de multe ori nu înțelegi comportamentul partenerului de viață, nu vei încerca să forțezi nimic. Răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 iunie 2019

În toate sectoarele vieții tale, acțiunile pe care le întreprinzi sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești. Nu faci din propria nevoie o ”lege” care se poate aplica tuturor celor cu care interacționezi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 iunie 2019

Este un moment decisiv în viața ta. Anvergura evenimentelor de care ai parte în plan personal te pune in situația de a lua o decizie importantă. Atunci când simți că ai nevoie de o pauză, este important să îți asculți intuiția. Retragerea din mijlocul acțiunii este benefică fiecăruia dintre noi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 iunie 2019

Jupiter va fi foarte expresiv pe parcursul întregii zile, mai ales în acele momente când confuzia pare sa îți invadeze simțurile. Fiecare zi care trece pare să fie o ”bătălie” în procesul de detașare emoțională în raport cu o anumită persoană. Uneori câștigi, alteori pierzi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 iunie 2019

Nu vrei să îți arăți slăbiciunile în fața celor din jur. La birou, acțiunile sigure și precise pe care le faci stârnesc curiozitatea și intriga celorlați colegi. Încă de la începutul zilei ești pregătită să faci tot ceea ce este necesar pentru a trăi o altă zi reușită.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 iunie 2019

Influența pe care o primești astăzi din partea astrelor te provoacă să alegi dintre totul sau nimic, indiferent de situația în care te afli. Treci de la o stare de spirit la alta într-o fracțiune de secundă și acest lucru te sperie mai mult ca oricând. Parcă nu mai ai control asupra propriei vieți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 iunie 2019

Îți dorești ca cei din jur să nu își mai proiecteze asupra ta, propriile frustrări sau neajunsuri emoționale. Această simplă cerință duce de multe ori la conflicte, mai ales spre mijlocul zilei, dar vei reuși totuși să îți temperezi iritarea.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 iunie 2019

Este posibil ca răspunsurile pe care le afli astăzi în raport cu anunite întrebări să nu fie compatibile cu ceea ce îți doreai să ajungi să trăiești. Nevoia de a pleca într-o mică vacanță pare să fie din ce în ce mai mare, mai ales având în vedere situațiile dramatice prin care treci.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 iunie 2019

Dificultățile financiare nu îți mai permit să faci lucruri pentru sufletul tău. Ești nevoită să faci din nou destul de multe compromisuri în acest sens, dar te amăgești cu gândul că viața îți va oferi la un moment dat răspusurile de care ai nevoie pentru a putea integra tot ceea ce ți se întâmplă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 iunie 2019

De multe ori parcă nu ai capacitatea de a discerne ceea ce înseamnă cu adevărat pentru tine anumite relații din viața ta. Îți este dificil să ”colectezi” ceea ce este mai bun din fiecare pentru a ajunge tu însuți la un anumit echilibru interior.
Articole astro