Horoscopul zilei de 26 iunie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 iunie 2018

Disconfortul emoțional pe care îl resimți te forțează să faci lucruri fără noimă. Chiar dacă susții că ești pregătită să faci față dezamăgirilor care apar, viața îți demonstrează contrariul. Încă ești ancorată în prejudecăți și trăiri care îți fac mult rău.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 iunie 2018

Astăzi te simți dezamagită de propria viață. Deși este posibil să suferi un dezechilibru emotional, negi cu vehemență acest lucru. Nu vrei să îți arăți slăbiciunile în fața celor din jur. La birou, acțiunile sigure și precise pe care le faci stârnesc curiozitatea și intriga celorlați colegi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 iunie 2018

Problemele financiare îți dau din nou bătăi de cap. Faci destul de multe cheltuieli inutile și acest lucru este descurajant atunci când vine vorba de planurile pe care le aveai pentru următoarea perioadă. Poate este indicat să te gândești să îți iei un job suplimentar.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 iunie 2018

La birou încearcă să rămâi focusată pe obiectivele importante. Acestea pot face diferența în ceea ce privește viața ta profesională. Oricum ar fi, ziua care urmează se anunţă totuși a fi fabuloasă în plan sentimental. Echilibrul dintre tine și partener este tot ceea ce ai nevoie pentru a simți armonia din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 iunie 2018

Astrele te ajută foarte mult în cadrul dezvoltării personale şi profesionale. Ai o viață socială intensă și continui să participi la diverse evenimente de networking. Alegi să faci asta, deși membrii familiei îți reproșează că îi neglijezi și prioritizezi lucrurile într-un mod eronat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 iunie 2018

Venus în opoziție cu Marte va reuși să aducă în viața ta acea armonie la care visezi de mult timp. Succesiunea lucrurilor care au loc te miră, dar te și încântă. Totul în jurul tău pare să fie în concordanță cu ceea ce simți. Perioada aceasta este potrivită pentru reușite în plan profesional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 iunie 2018

Proiectele la care lucrezi te ajută să îți îndeplinești visuri din copilărie. Reușești să te faci auzită de oameni importanți în anturajul profesional din care faci parte. În viața de familie, neajunsurile emoționale au rămas neschimbate. Totuși, ele nu mai apasă atât de greoi pe umerii tăi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 iunie 2018

Astăzi întâlnești oameni care îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi noi obiective. Ai mai multă grijă de sănătatea ta! Dacă în familie apar tensiuni, încearcă să eviți atitudinea defensivă care îți este specifică.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 iunie 2018

Este indicat să fii mai neglijentă sau superficială atunci când vine vorba de cei din jur. Ai nevoie de energie pentru propriile obiective și pentru cei cu adevărat importanți din viața ta. Dacă te simți nesigură cu privire la anumiți pași pe care trebuie să îi faci, trebuie doar să ai răbdare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 iunie 2018

Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur. Intențiile tale bune nu sunt apreciate. A sta deoparte în anumite contexte te poate feri de emoții negative. Și chiar este indicat să faci acest lucru.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător- horoscop azi, 26 iunie 2018

Visurile pe care le ai în plan profesional ar trebui creionate într-o formă mai accesibilă în raport cu resursele pe care le deții în prezent. Lasă-ți intuiția să îți ghideze pașii! Acasă, în familie, nu simți că mai ai susținerea necondiționată de altădată. Acest lucru te întristează.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 iunie 2018

Activitatea de la birou te solicită din punct de vedere intelectual. Acest lucru te atrage foarte mult. Îți place agitația de care ai parte zi de zi. Nu ești o fire statică și nu integrezi cu ușurință în viața ta ideea de rutină. Astăzi, orice te scoate din zona de confort ajunge să îți ofere o lecție de viață.
Articole astro