Horoscopul zilei de 26 iulie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 iulie 2021

Atunci când vine vorba să alegi între carieră și viața ta familie, pentru tine cea dintâi este prioritară. A face ceea ce îți place cu adevărat este împlinirea ta cea mai importantă. Astrele te îndeamnă să ieși mai mult din zona de confort deoarece acolo, ”afară”, sunt multe oportunități care te așteaptă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 iulie 2021

Îți dai seama că deși unele alegeri făcute ți-au provocat multă suferință și dezamăgire, viața îți este mai senină acum. Momentele critice au trecut și acum poți culege ”roadele”. Cariera continuă să fie pentru tine destul de solicitantă din punct de vedere psihic

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 iulie 2021

Lucrurile decurg surprinzător de bine pentru tine. Îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă. Tot ceea ce urmează să trăiești în plan sentimental se anunţă a fi fabulos. Ai nevoie să te ”debarasezi” de tensiunea psihică pe care o resimți și vei face asta cu orice persoană care îți iese în cale.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 iulie 2021

Chiar dacă viața de zi cu zi îți oferă totuși suficiente satisfacții, dorința de a atinge perfecțiunea îți călăuzește întreaga mentalitate și toată plaja de acțiuni. Din păcate, conflictele sunt inevitabile, chiar dacă tu încerci să ai o atitudine cât mai relaxată.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 iulie 2021

Treci în fracțiuni de secundă de la un gând la altul, de la o stare de spirit la alta, de la o rezoluție la alta. Nu crezi în clișee, dar consideri că unele dintre ele îți oferă ”spațiul” necesar pentru a integra anumite experiențe. Este inutil să insiști asupra unor lucruri care nu vor lua niciodată forma emoțională pe care ți-o dorești.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 iulie 2021

Cu fiecare dezamăgire pe care o trăiești ți se confirmă că lucrurile sunt mult mai complexe decât crezi sau speri tu. Indiferent de ora din zi sau din noapte, tu îți arăți disponibilitatea emoțională în raport cu anumite persoane. Faci asta pentru că este ceea ce simți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 iulie 2021

Deși sunt multe situații în care nu reușești să întorci evenimentele în favoarea ta, ești pur și simplu fericită. Starea aceasta de spirit îți este oarecum necunoscută, dar modul în care o resimți pare să aducă echilibru în viața ta. Este tot ce contează!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 iulie 2021

Adaptându-te unei tranziții emoționale destul de fragile, realizezi că ai niste calități de care nu erai conștientă. În sfârșit este clar și pentru tine cât de mult contează să investești în dezvoltarea personală. Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 iulie 2021

Toate gândurile care îți traversează mintea aduc energie negativă în viața ta. Nesiguranța în raport cu tot ceea ce reprezintă propria persoană te face să acționezi stupid. În plan profesional stagnezi tocmai din cauza acestei atitudini în raport cu tot ceea ce se întâmplă în jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 iulie 2021

A pune bariere în raport cu cei din jur este o modalitate de a te respecta. Atunci când vine vorba de anumite relații care au o mare rezonanță emoțională pentru tine, te neglijezi. Începutul acesta de săptămână te găsește într-o stare apatică și destul de retrasă din mediul social.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 iulie 2021

Prezența destul de activă a lui Jupiter te face vulnerabilă în fața dramelor celor din jur. Din ce în ce mai mult ajungi parcă să trăiești viețile altora. Taskurile de care ești responsabilă la birou te scot din zona de confort, dar te și ajută destul de mult să îți testezi limitele.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 iulie 2021

Indiferent de cât de încărcat îți va fi programul, o să faci totul în stilu-ți caracteristic, minuțios și cu un adevărat simț al răspunderii. În cazul anumitor conflicte, poate nici tu nu ești o atât de bună ascultătoare precum pretinzi.
Articole astro