Horoscopul zilei de 26 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 iulie 2019

Poate sună copilăresc, încă tot ceea ce trebuie să faci este să îți dai voie să simți. Ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 iulie 2019

Starea ta de spirit este ca o oglindă în raport cu acțiunile celor din jur. Chiar dacă uneori nu reușim să contracarăm interiorizarea anumitor emoții, această condiționare este periculoasă pe termen lung. Ai grijă la oamenii cu care te înconjori!

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 iulie 2019

Adaptându-te unei tranziții emoționale destul de fragile, realizezi că ai niste calități de care nu erai conștientă. În sfârșit este clar și pentru tine cât de mult contează să investești în dezvoltarea personală. Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 iulie 2019

Chiar dacă susții că ești pregătită să faci față dezamăgirilor care apar, viața îți demonstrează contrariul. Cu toate astea, Venus în opoziție cu Marte va reuși să aducă în viața ta acea armonie la care visezi de mult timp. Succesiunea lucrurilor care au loc te miră, dar te și încântă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 iulie 2019

Totul în jurul tău pare să fie astăzi în concordanță cu ceea ce simți. Reușești să te faci auzită de oameni importanți în anturajul profesional din care faci parte. În viața de familie, neajunsurile emoționale au început să se estompeze și acum parcă reușești să vezi binele în cei dragi din viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 iulie 2019

Sunt contexte în care va fi nevoie să fii mai chibzuită, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur. Intențiile tale bune nu sunt apreciate. A sta deoparte în anumite contexte te poate feri de emoții negative. Și chiar este indicat să faci acest lucru.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 iulie 2019

Astăzi îți focusezi toată energia spre îndeplinirea promisiunilor făcute pentru anumite persoane. Comunicarea de care ai parte în relație nu te ajută să descoperi ceea ce simte partenerul în raport cu anumite aspecte. Poate nici tu nu ești o atât de bună ascultătoare precum pretinzi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 iulie 2019

Astăzi, în anumite contexte favorabile pentru tine, întâlnești oameni care îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi noi obiective. Dacă în familie apar tensiuni, încearcă să eviți să îi critici prea dur pe cei dragi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 iulie 2019

Precauția cu care acționezi întotdeauna nu te poate apăra de dezamăgirile care se află la orice pas. Indiferent de acest lucru, trebuie să fii mai selectivă în ceea ce privește oamenii de care te înconjori. Atunci când vine vorba să alegi între carieră și viața ta familie, pentru tine cea dintâi este prioritară.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 iulie 2019

Timpul, pentru tine, este cel mai de preț aliat, mai ales atunci când știi că totul în jurul tău este imprevizibil. Din punct de vedere energetic, te simți destul de epuizată. Ești anxioasă și nu reușești să găsești soluții acceptabile la problemele pe care le ai.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 iulie 2019

Dedicarea și intențiile bune pe care le ai ajung să îți controleze acțiunile. Te lași din nou ”coruptă” din punct de vedere emoțional de cineva care nu te merită. Îți este foarte greu să îți înfrânezi acțiunile atunci când la mijloc se află sentimente puternice.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 iulie 2019

Nimic din ceea ce faci nu pare să fie observat de persoana care te interesează. Simți că ești lăsată în umbră. În această perioadă din viața ta, vulnerabilitatea pe care o vei resimți îți va ghida toată plaja de acțiuni. Ai grijă la deciziile pe care le iei!
Articole astro