Horoscopul zilei de 26 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 iulie 2018

Partenerul are astăzi o dispoziție conflictuală. O discuție în contradictoriu este tot ceea ce nu are nevoie relația dintre voi în acest moment. Dacă alegi să petreci timpul singură, o vei face pentru binele legăturii dintre voi. Deși nu înțelege decizia ta, o respectă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 iulie 2018

Dedicarea și intențiile bune pe care le ai ajung să îți controleze acțiunile. Te lași din nou ”coruptă” din punct de vedere emoțional de cineva care nu te merită. Îți este foarte greu să îți înfrânezi acțiunile atunci când la mijloc se află sentimente puternice.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 iulie 2018

Nimic din ceea ce faci nu pare să fie observat de persoana care te interesează. Simți că ești lăsată în umbră. În această perioadă din viața ta, vulnerabilitatea pe care o vei resimți îți va ghida toată plaja de acțiuni. Ai grijă la deciziile pe care le iei!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 iulie 2018

În această zi alegi din nou să te lași condusă de ceea ce simți. Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Astrele nici că puteau să îți ofere mai multă armonie și echilibru.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 iulie 2018

Șantajul emoțional la care ești supusă din partea persoanei iubite te dezamăgește peste măsură. Astăzi nu ești pregătită pentru a lua decizii în plan personal. Lucrurile din viața ta s-au precipitat destul de mult în ultima perioadă. Ai nevoie de timp pentru a integra tot ceea ce trăiești.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 iulie 2018

Indiferent de obstacolele pe care le întâmpini în plan profesional, îți dorești să ai succes. Trebuie să preiei iniţiativa ori de câte ori este nevoie să te faci auzită. Chiar dacă în viața ta sunt persoane care te dezamăgesc în mod constant, trebuie să înveți să le tratezi cu superficialitate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 iulie 2018

Fii atentă la semnalele pe care ți le transmite organismul! Este posibil să suferi de alergii, iar acest lucru se accentuează atunci cand ești foarte stresată. Echilibrul tău interior ”suferă” cu fiecare decizie neinspirată pe care o iei. În ceea ce privește cariera, ai nevoie de stabilitate și organizare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 iulie 2018

Ambiția care te caracterizează te face să fii foarte vigilentă. Nu oferi celor din jur nicio ocazie pentru a te prinde pe picior greșit. Descoperi adevăruri care nu îți sunt pe plac, dar acest lucru nu te dezechilibrează în vreun fel. Ești foarte sigură pe tot ceea ce reprezinți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 iulie 2018

Ești foarte dinamică și flexibilă și de aceea reușești să te pliezi pe orice tip de activitate profesională. Chiar dacă ceea ce faci în prezent îți aduce multiple satisfacții, simți că este momentul potrivit pentru a trece pe următoarea treaptă a carierei.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 iulie 2018

Adaptându-te unei tranziții destul de fragile, realizezi că ai niste calități de care nu erai conștientă. În sfârșit este clar și pentru tine cât de mult contează să investești în dezvoltarea personală. Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 iulie 2018

Este un moment decisiv în viața ta. Anvergura evenimentelor de care ai parte în plan personal te pun in situația de a lua o decizie importantă. Atunci când simți că ai nevoie de o pauză, este important să îți asculți intuiția. Retragerea din mijlocul acțiunii este benefică fiecăruia dintre noi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 iulie 2018

Deși ai lucrat destul de mult în ultima perioadă la modul în care te organizezi, din nou ai senzația că nu ai suficient timp. Orele trec uneori fără noimă, iar tu rămâi ”prizoniera” propriilor frustrări. Agitația interioară pe care o resimți este posibil să aibă o influență directă asupra reușitelor tale.
Articole astro