Horoscopul zilei de 26 februarie 2024

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 februarie 2024

Astrele te îndeamnă să ieși mai mult din zona de confort deoarece acolo, ”afară”, sunt multe oportunități care te așteaptă. ”Puterea” pe care consideri că o deții asupra anumitor persoane te face să devii implacabilă atunci când le expui punctul tău de vedere.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 februarie 2024

Astăzi îți îndrepți atenția către tot ceea ce înseamnă material. Ai nevoie să te focusezi pe această parte din viața ta pentru a neutraliza dezamăgirile pe care le trăiești în plan personal. Este posibil ca aceasta să nu fie cea mai bună soluție, dar pentru moment, este singura pe care o ai la dispoziție.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 februarie 2024

Majoritatea oamenilor de care te atașezi, vin și pleacă din viața ta fără nicio explicație. Te simți descumpănită în fața acestui incontestabil adevăr. Ești conștientă mai mult decât oricând că piedicile pe care încearcă unii să ți le pună sunt doar provocări pentru tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 februarie 2024

Atunci când te afli în mijlocul unor situaţii tensionate, ai nevoie de mai multe informaţii pentru a reuşi să găseşti rezolvarea cea mai rapidă. Timpul, pentru tine, este cel mai de preț aliat. Indiferent de ceea ce simți astăzi, nu vei alege să te pui pe locul secund.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 februarie 2024

A pune bariere în raport cu cei din jur este o modalitate de a te respecta. Atunci când vine vorba de anumite relații care au o mare rezonanță emoțională pentru tine, te neglijezi. Începutul acestei săptămâni te găsește într-o stare apatică și destul de retrasă din mediul social.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 februarie 2024

Ai senzația că cei din jur sunt mereu la dispoziția ta. Acest fapt te face să fii destul de arogantă. Pui nevoile tale mereu pe primul loc. Mercur-Neptun, această diadă energetică, te va face astăzi să fii mult prea discordantă în acțiuni.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 februarie 2024

Ambiția care te caracterizează te face să fii foarte vigilentă. Nu oferi celor din jur nicio ocazie pentru a te prinde pe picior greșit. Descoperi adevăruri care nu îți sunt pe plac, dar acest lucru nu te dezechilibrează în vreun fel. Ești foarte sigură pe tot ceea ce reprezinți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 februarie 2024

Chiar dacă de obicei ți-e ușor să-ți ierți jumătatea, este foarte posibil ca starea de confuzie pe care o trăiești să nu îți mai permită să faci asta. Modul în care ajungi să pui problema atunci când te afli în situații limită, te ajută să te ferești de interiorizarea sentimentului de învinovățire.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 februarie 2024

Reiei legătura cu prieteni pe care îi îndrăgești cu adevărat și asta te bucură foarte mult. Somnul începe să se regleze și de aceea și tu vei fi mult mai odihnită și energică pe parcursul zilei. La birou reușești să faci tot ceea ce îți propui, chiar dacă va fi nevoie să rămâi peste program.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 februarie 2024

Pentru tine, lucrurile iau o turnură neașteptată chiar într-o fracțiune de secundă. În familie, tot ceea ce trăiești îți inspiră alegerile profesionale. Atunci când vine vorba de ajutorul pe care ești dispusă să îl oferi celor din jur, acesta este necondiționat.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 februarie 2024

Disonanța astrală din această perioadă aduce o stare de panică în viața ta romantică. Ți-e greu să-ți exteriorizezi sentimentele. Prin urmare nu reușești să ai parte de o conexiune emoțională reală cu partenerul de viață. Acest lucru te frustrează destul de mult.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 februarie 2024

Energia pe care o recepționezi astăzi de la astre te ajută să îți reechilibrezi starea interioară. Având în vedere că în ultima perioadă ai avut parte de multă instabilitate, pe toate planurile, este timpul să îți recapeți încrederea în sine și să faci lucrurile într-o altă manieră.
Articole astro