Horoscopul zilei de 26 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 februarie 2021

Disonanța astrală de astăzi aduce o stare de panică în viața ta romantică. Ți-e greu să-ți exteriorizezi sentimentele. Prin urmare nu reușești să ai parte de o conexiune emoțională reală cu partenerul de viață. Acest lucru te frustrează destul de mult.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 februarie 2021

Atunci când există contradicție între acțiunile tale și între ceea ce simți, observi că îți este greu să ajungi la echilibru. În anumite situații de cumpănă în care te vei afla este indicat să te lași condusă de intuiție. Este posibil ca aceasta să te direcționeze către drumul corect.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 februarie 2021

Lucrurile se întâmplă rapid. Fără a avea un răgaz de liniște, ajungi foarte repede la epuizare psihică. Deși îți dorești să descoperi cât mai multie aspecte despre viața ta interioară și mecanismele de apărare pe care ți le-ai dezvoltat în timp, este important totuși să nu grăbești procesul.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 februarie 2021

Atunci când cei din jur au tendința de a te critica, preferi să dai un pas înapoi pentru a nu ”le sta în cale”. Chiar și atunci când știi că o astfel de atitudine îți dăunează, nu reușești să schimbi ”macazul”. Consideri că autenticitatea fiecăruia dintre noi constă tocmai în această capacitate de a ne asculta inima.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 februarie 2021

Nimic nu mai poate fi negat la momentul actual al vieții tale emoționale. Te simți în deplină armonie cu ceea ce trăiești. Tot ceea ce te înconjoară îți inspiră căldură, optimism, încredere. Spre seara aceasta de vineri alegi să dai curs nevoii de a socializa. Vei alege o ieșire cu prietenii.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 februarie 2021

Luna petrece o bună parte din timp în casa familiei, iar asta te face să te apropii mai mult de cei dragi. Prioritizarea lucrurilor va deveni mai mult decât esențială în viața ta profesională. Acum ai posibilitatea unei promovări pe care ți-o doreai de mult timp.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 februarie 2021

Degajarea cu care abordezi fiecare situație cu care te confrunți te-a ajutat enorm să ajungi la un echilibru emoțional autentic. Viața îți este animată de tot felul de situații complexe. Ești mereu în alertă și pe fugă. Statornicia la care visezi este departe de a se împlini.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 februarie 2021

”Absurdul” poate lua o înfățisare de-a dreptul fascinantă pe parcursul acestei zile. În viața ta se petrec lucruri fără noimă și mai mult decât atât, tu nici măcar nu mai cauți niciun răspuns în acest sens. Indiferent de ceea ce trăiești, te concentrezi pe menținerea echilibrului interior.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 februarie 2021

De multe ori parcă nu ai capacitatea necesară pentru a discerne ceea ce înseamnă cu adevărat pentru tine anumite relații din viața ta. Îți este dificil să ”colectezi” ceea ce este mai bun din fiecare pentru a ajunge tu însuți la un anumit echilibru interior.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 februarie 2021

Comunicarea de care ai parte în relație nu te ajută să descoperi ceea ce simte partenerul în raport cu anumite aspecte. Poate nici tu nu ești o atât de bună ascultătoare precum pretinzi. Cu toate astea, astăzi te decizi să preiei inițiativa și să deschizi acest subiect cu cel vizat.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 februarie 2021

Toate gândurile care îți traversează mintea aduc energie negativă în viața ta. Nesiguranța în raport cu tot ceea ce reprezintă propria persoană te face să acționezi stupid. În plan profesional stagnezi tocmai din cauza acestei atitudini în raport cu tot ceea ce se întâmplă în jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 februarie 2021

Statutul profesional sau financiar al celor din jur nu contează pentru tine. Pentru tine valorile morale sunt cele care primează întotdeauna. Dacă ești singură și vei fi invitată la un eveniment social, vei fi remarcată de pretendenți cu personalități total diferite.
Articole astro