Horoscopul zilei de 26 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 februarie 2020

Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. În această zi alegi însă să te lași condusă de ceea ce simți. Faci pași importanți în anumite relații importante pentru tine, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 februarie 2020

Slăbită psihic, reacțiile pe care le ai îți îngreunează încercările de a-ți păstra natura impulsivă sub control. În ciuda dorinței de a-ți depăși timiditatea, nu reușești să-ți exprimi sentimentele. Într-o relație romantică, comportamentul distant îl îngrijorează pe partener.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 februarie 2020

Sunt multe situații care te vor forța să cauți în interiorul tău răspunsul la întrebări incomode. Soarele te va călăuzi pe parcursul întregii zile și îți va scoate în cale oameni calzi și binevoitori. Interacțiunile pe care le ai cu aceștia vor aduce schimbarea în viața ta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 februarie 2020

Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă. Este un moment decisiv în viața ta personală, chiar dacă este posibil să nu fii pregătită din punct de vedere emoțional pentru ceea ce urmează să trăiești. Această zi este perfectă pentru timp de calitate petrecut în familie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 februarie 2020

De multe ori parcă nu ai capacitatea de a discerne ceea ce înseamnă cu adevărat pentru tine anumite relații din viața ta. Îți este dificil să ”colectezi” ceea ce este mai bun din fiecare pentru a ajunge tu însuți la un anumit echilibru interior.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 februarie 2020

Statutul profesional sau financiar al celor din jur nu contează pentru tine. Pentru tine valorile morale sunt cele care primează întotdeauna. Degajarea cu care abordezi fiecare situație cu care te confrunți te-a ajutat enorm să ajungi la un echilibru emoțional autentic.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 februarie 2020

A pune bariere în raport cu cei din jur este o modalitate de a te respecta. Atunci când vine vorba de anumite relații care au o mare rezonanță emoțională pentru tine, te neglijezi. Mijlocul acestei săptămâni te găsește într-o stare apatică și destul de retrasă din mediul social.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 februarie 2020

O persoană pe care o vei cunoaște de curând va încerca să îți monopolizeze întreaga viața. Atunci când îți îndrepți privirea spre sine, nu poți să mai negi faptul că treci printr-un episod depresiv. Multe simptome nu sunt de neglijat, mai ales că de la o zi la alta pari a fi tot mai lipsită de dorința de a ieși la liman.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 februarie 2020

Precauția cu care acționezi întotdeauna nu te poate apăra de dezamăgirile care se află la orice pas. Indiferent de acest lucru, trebuie să fii mai selectivă în ceea ce privește oamenii de care te înconjori. Atunci când vine vorba să alegi între carieră și viața ta familie, prima este piroritară.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 februarie 2020

Odată cu activitatea mai intensă a lui Jupiter, orizonturile tale profesionale s-au extins foarte mult. În acest punct al carierei este nevoie să fii mereu cu mâna ridicată pentru a prelua inițiativa. Te gândești să faci o călătorie de schimb de experiență deoarece ai nevoie de extinderea propriei viziuni.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 februarie 2020

Astrele te îndeamnă să ieși mai mult din zona de confort deoarece acolo, ”afară”, sunt multe oportunități care te așteaptă. ”Puterea” pe care consideri că o deții asupra anumitor persoane te face să devii implacabilă atunci când le expui punctul tău de vedere.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 februarie 2020

Dacă o anumită problemă cu care te confrunți te face să atingi cote uriașe de frustrare, caută suport la persoanele de încredere. A primi sprijin de la cei din jur nu înseamnă că suntem vulnerabili sau neputincioși, din contră. Mai mult decât atât, sunt mulți cei care îți sunt datori, într-un fel sau altul.
Articole astro