Horoscopul zilei de 26 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 februarie 2019

Chiar dacă nu înțelegi comportamentul partenerului de viață, nu vei încerca să forțezi nimic. Răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun. Jupiter va fi foarte expresiv pe parcursul întregii zile, mai ales în acele momente când confuzia pare sa îți invadeze simțurile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 februarie 2019

Slăbită psihic, reacțiile pe care le ai astăzi îți ușurează încercările în a-ți păstra natura impulsivă sub control. În ciuda dorinței de a-ți depăși timiditatea, nu reușești să-ți exprimi sentimentele. Într-o relație, comportamentul distant îl îngrijorează pe partener.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 februarie 2019

Te simți răvășită din punct de vedere psihic, dar eziți să ceri ajutorul. Ai încredere în propriile forțe și limite și le lași să te ghideze. A învăța să delegi sarcini, acasă sau la birou, îți va oferi mai mult timp pentru propria persoană, timp pe care îl vei putea petrece exact așa cum îți dorești.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 februarie 2019

Productivitatea de care dai dovadă în acest început de săptămână te face să îți setezi noi obiective pentru zilele care urmează. Chiar dacă ești conștientă de maniera în care alegi să faci lucrurile, cei din jur nu vor reuși să te influențeze în vreun fel în legătură cu aceasta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 februarie 2019

La nivel social, ai nevoie de mai multă interacțiune pentru a nu ajunge să te plafonezi. Pentru tine, comunicarea este foarte importantă. Atunci când trebuie să alegi între rațiune și sentimente, preferi să îți oferi timp de analiză înainte de a lua orice tip de decizie.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 februarie 2019

Dacă ești de părere că ai ceva important de comunicat unei anumite persoane, fă-o! Te cenzurezi mult prea mult și acest mod de a comunica duce la ”slăbirea” legăturii emoționale dintre tine și cei din jur. Majoritatea persoanelor din viața ta îți solicită doar atât, autenticitate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 februarie 2019

Astăzi te afli într-o continuă ”dispută” cu propria persoană. Orice ai face, ai de ales dintre cel puțin două variante. Dinamica aceasta în care ți se prezintă lucrurile te stoarce de energie. Atunci când Luna va păși în casa vieții tale sociale, îți vei da seama că modul în care îți alegi anturajul este definitoriu pentru propria personalitate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 februarie 2019

Dedicarea și intențiile bune pe care le ai ajung să îți controleze acțiunile. Te lași din nou ”coruptă” din punct de vedere emoțional de cineva care nu te merită. Îți este foarte greu să îți înfrânezi acțiunile atunci când la mijloc se află sentimente puternice.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 februarie 2019

Partenerul are astăzi o dispoziție conflictuală. O discuție în contradictoriu este total inportună având în vedere legătura deja fragilă care există între voi. Dacă alegi să petreci timpul singură, o vei face pentru binele propriu. Deși nimeni nu înțelege decizia ta, toți o respectă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 februarie 2019

Ambiția care te caracterizează te face să fii foarte vigilentă. Nu oferi celor din jur nicio ocazie pentru a te prinde pe picior greșit. Descoperi adevăruri care nu îți sunt pe plac, dar acest lucru nu te dezechilibrează în vreun fel. Ești foarte sigură pe tot ceea ce reprezinți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 februarie 2019

Firea carismatică te va ajuta astăzi să ieși din impas. Chiar dacă toate începuturile de care ai parte sunt anevoioase, viața întotdeauna te are în grijă. În partea a doua a zilei vei fi nevoită să faci un compromis important pentru relația ta, dar poziția vulnerabilă în care te vei afla nu este ceva care să te îngrijoreze.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 februarie 2019

Odată ce vei rămâne fidelă propriilor valori și puncte de vedere, îți vei da seama că sunt mulți cei care aleg să te urmeze. Consecvența este o virtute uneori. În viața ta ai nevoie de oameni care să te inspire și să te ajute să îți ”hrănești” zi de zi imaginația cu idei noi și revoluționare.
Articole astro