Horoscopul zilei de 26 februarie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 februarie 2018

Lucrurile decurg surprinzător de bine astăzi. Îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă. Oricum ar fi, ziua care urmează se anunţă a fi fabuloasă în plan sentimental. Astrele te ajută foarte mult în cadrul dezvoltării personale şi profesionale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 februarie 2018

Trebuie să preiei iniţiativa ori de câte ori este nevoie să te faci auzită. Șantajul emoțional la care ești supusă din partea persoanei iubite te dezamăgește peste măsură. Astăzi nu ești pregătită pentru a lua decizii în plan personal. Lucrurile din viața ta s-au precipitat destul de mult în ultima perioadă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 februarie 2018

Activitatea de la birou te solicită din punct de vedere intelectual. Acest lucru te atrage foarte mult. Ai o viață socială intensă și continui să participi la diverse evenimente de networking. Alegi să faci asta, deși membrii familiei îți reproșează că îi neglijezi în mod intenționat.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 februarie 2018

Ești foarte dinamică și flexibilă și de aceea reușești să te pliezi pe orice tip de activitate pe care o desfășori la birou. Fii atentă la semnalele pe care ți le transmite organismul! Este posibil să suferi de alergii, iar acest lucru se accentuează atunci cand ești foarte stresată.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 februarie 2018

Atunci când te afli în mijlocul unor situaţii tensionate, ai nevoie de mai multe informaţii pentru a reuşi să găseşti rezolvarea cea mai rapidă. Acest început de săptămână este unul tulburător pentru tine. Toate gândurile care îți traversează mintea aduc energie negativă în viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 februarie 2018

Ești foarte încrezătoare în viitorul tău profesional. Eşti sigură de ceea ce îţi doreşti şi mai mult decât atât, această dispoziţie pozitivă pe care o resimţi te ajută foarte mult în tot ceea ce faci. Atunci când vine vorba de achiziţiile pe care le faci, încearcă să fii mai calculată. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 februarie 2018

Viaţa ta personală este foarte intensă şi plină de momente unice. Îți dai seama că ai dus foarte mult lipsa acestui stil de viaţă. Armonia care există între tine și partener are nevoie de implicarea voastră continuă pentru a rămâne neafectată de evenimentele neprevăzute.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 februarie 2018

Îţi place să rişti, dar în acelaşi timp acţionezi şi într-un mod destul de precaut. În perioada asta vei avea o stare de spirit extrem de jovială, de pozitivă şi prezenţa ta încântătoare va atrage atenţia celor din jur. Renunți la capriciile de altădată. Acest lucru îi ajută pe ceilalți să descopere altă parte a personalității tale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 februarie 2018

Îți începi ziua într-un ton pozitiv. Ești entuziasmată de proiectele la care lucrezi în prezent și de aceea îți concentrezi toată atenția pe carieră. Chiar dacă este vorba de aspecte emoționale sau profesionale, astăzi îți iese tot ceea ce îți propui. Indiferent de lupta pe care o duci, niciodată nu te lași bătută.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 februarie 2018

Disconfortul emoțional pe care îl resimți te forțează să faci lucruri fără noimă. Chiar dacă susții că ești pregătită să faci față dezamăgirilor care apar, viața îți demonstrează contrariul. Încă ești ancorată în prejudecăți și trăiri care îți fac mult rău.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 februarie 2018

Astăzi te simți singură și dezamagită de propria viață. Deși este posibil să suferi un dezechilibru emotional, negi cu vehemență acest lucru. Nu vrei să îți arăți slăbiciunile celor din jur. La birou, acțiunile pe care le faci stârnesc curiozitatea și intriga celorlați colegi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 februarie 2018

Problemele financiare îți dau din nou bătăi de cap. Faci destul de multe cheltuieli inutile și acest lucru este descurajant atunci când vine vorba de economiile pe care le ai.  La birou încearcă să rămâi focusată pe obiectivele importante. Acestea pot face diferența în ceea ce privește viața ta profesională.
Articole astro