Horoscopul zilei de 26 decembrie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 decembrie 2022

Șantajul emoțional la care ești supusă uneori din partea persoanei iubite te dezamăgește peste măsură. Astăzi nu ești pregătită pentru a lua decizii în plan personal, chiar dacă știi că nu mai poți amâna pentru mult timp asta. Lucrurile din viața ta s-au precipitat destul de mult în ultima perioadă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 decembrie 2022

Deși ești mai mereu focusată pe carieră, sunt anumite situații cheie în care știi să alegi viața personală în pofida celei profesionale. Chiar dacă nu înțelegi comportamentul partenerului de viață, nu vei încerca să forțezi nimic. Mizezi pe ideea că răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 decembrie 2022

Îți dai seama că deși unele alegeri făcute ți-au provocat multă suferință și dezamăgire, viața îți este mai senină acum. Momentele critice au trecut și acum poți culege ”roadele”. Cariera continuă să fie pentru tine destul de solicitantă din punct de vedere psihic, dar în această zi te focusezi pe timpul petrecut alături de cei dragi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 decembrie 2022

Adaptându-te unei tranziții emoționale destul de fragile, realizezi că ai niste calități de care nu erai conștientă. În sfârșit este clar și pentru tine cât de mult contează să investești în dezvoltarea personală și emoțională. Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 decembrie 2022

Indiferent de cât de încărcat îți va fi programul, o să faci totul în stilu-ți caracteristic, minuțios și cu un adevărat simț al răspunderii. În cazul anumitor conflicte, poate nici tu nu ești o atât de bună ascultătoare precum pretinzi. Ziua aceasta este potrivită pentru a practica recunoștința pentru tot ceea ce ai.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 decembrie 2022

Uneori trebui să iei decizii dureroase, în pofida lucrurilor pe care ți le dorești de fapt să se întâmple. Această zi ar trebui să fie caracterizată de armonie, căldură și apropiere, însă pentru tine lucrurile vor sta diferit. Te îndepărtezi cu bună știință de toți cei dragi deoarece ai nevoie de momente cu tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 decembrie 2022

Timpul, pentru tine, este cel mai de preț aliat, mai ales atunci când știi că totul în jurul tău este imprevizibil. Atmosfera din familie este una relaxantă astăzi și te bucuri de aceste momente în care nu există conflicte. Este de neprețuit pentru tine modul în care alegi să te refaci emoțional cu ajutorul celor dragi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 decembrie 2022

Dedicarea și intențiile bune pe care le ai ajung să îți controleze acțiunile. Te lași din nou ”coruptă” din punct de vedere emoțional de cineva care nu te merită. Îți este foarte greu să îți înfrânezi acțiunile atunci când la mijloc se află sentimente puternice. Ai mai mare grijă de sufletul tău!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 decembrie 2022

Disonanța astrală de astăzi aduce o stare de panică în viața ta romantică. Ți-e greu să-ți exteriorizezi sentimentele. Prin urmare nu reușești să ai parte de o conexiune emoțională reală cu partenerul de viață. Acest lucru te frustrează destul de mult.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 decembrie 2022

Este posibil ca răspunsurile pe care le afli astăzi în raport cu anunite întrebări să nu fie compatibile cu ceea ce îți doreai să ajungi să trăiești. Nevoia de a pleca într-o mică vacanță pare să fie din ce în ce mai mare, mai ales având în vedere situațiile dramatice prin care treci. Fă din asta o prioritate!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 decembrie 2022

Atunci când există contradicție între acțiunile tale și între ceea ce simți, observi că îți este greu să ajungi la echilibru. În anumite situații de cumpănă în care te vei afla este indicat să te lași condusă de intuiție. Este posibil ca aceasta să te direcționeze către drumul corect.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 decembrie 2022

Astăzi, în anumite contexte favorabile pentru tine, întâlnești oameni care îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi noi obiective. Dacă în familie apar tensiuni, încearcă să eviți să îi critici prea dur pe cei din jur. Fii blândă și cu tine și cu cei din jur!
Articole astro