Horoscopul zilei de 26 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 decembrie 2021

A pune bariere în raport cu cei din jur este o modalitate de a te respecta. Atunci când vine vorba de anumite relații care au o mare rezonanță emoțională pentru tine, te neglijezi. Sfârșitul acesta de săptămână te găsește într-o stare apatică și destul de retrasă din mediul social.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 decembrie 2021

Luna petrece o bună parte din timp în casa familiei, iar asta te face să te apropii mai mult de cei dragi. Prioritizarea lucrurilor va deveni mai mult decât esențială în viața ta profesională deoarece ai posibilitatea unei promovări pe care ți-o doreai de mult timp.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 decembrie 2021

Degajarea cu care abordezi fiecare situație cu care te confrunți te-a ajutat enorm să ajungi la un echilibru emoțional autentic. Viața îți este animată de tot felul de situații complexe. Ești mereu în alertă și pe fugă. Statornicia la care visezi este departe de a se împlini.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 decembrie 2021

Astrele te îndeamnă să ieși mai mult din zona de confort deoarece acolo, ”afară”, sunt multe oportunități care te așteaptă. ”Puterea” pe care consideri că o deții asupra anumitor persoane te face să devii implacabilă atunci când le expui punctul tău de vedere.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 decembrie 2021

Statutul profesional sau financiar al celor din jur nu contează pentru tine. Pentru tine valorile morale sunt cele care primează întotdeauna. Degajarea cu care abordezi fiecare situație cu care te confrunți te-a ajutat enorm să ajungi la un echilibru emoțional autentic.    

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 decembrie 2021

Chiar dacă de obicei ți-e ușor să-ți ierți jumătatea, este foarte posibil ca starea de confuzie pe care o trăiești să nu îți mai permită să faci asta. Modul în care ajungi să pui problema atunci când te afli în situații limită, te ajută să te ferești de interiorizarea sentimentului de învinovățire.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 decembrie 2021

Ambiția care te caracterizează te face să fii foarte vigilentă. Nu oferi celor din jur nicio ocazie pentru a te prinde pe picior greșit. Descoperi adevăruri care nu îți sunt pe plac, dar acest lucru nu te dezechilibrează în vreun fel. Ești foarte sigură pe tot ceea ce reprezinți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 decembrie 2021

Deși susții că reușești să menții un echilibru între viața personală și carieră, sunt aspecte pe care le pierzi din vedere. Tot ceea ce se petrece astăzi este destul de tulburător pentru tine. Toate gândurile care îți traversează mintea aduc energie negativă în viața ta.    

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 decembrie 2021

Atunci când vine vorba de anumite relații care au o mare rezonanță emoțională pentru tine, te neglijezi. Ești mereu dispusă să faci tot felul de compromisuri, chiar dacă ești conștientă că de cele mai multe ori acestea îți vor aduce doar dezamăgiri.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 decembrie 2021

O persoană pe care o vei cunoaște de curând va încerca să îți monopolizeze întreaga viața. Atunci când îți îndrepți privirea spre sine, nu poți să mai negi faptul că treci printr-un episod depresiv. Multe simptome nu sunt de neglijat, mai ales că de la o zi la alta pari a fi tot mai lipsită de dorința de a ieși la liman.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 decembrie 2021

Dacă o anumită problemă cu care te confrunți te face să atingi cote uriașe de frustrare, caută suport la persoanele de încredere. A primi sprijin de la cei din jur nu înseamnă că suntem vulnerabili sau neputincioși, din contră. Mai mult decât atât, sunt mulți cei care îți sunt datori, într-un fel sau altul.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 decembrie 2021

”Absurdul” poate lua o înfățisare de-a dreptul fascinantă pe parcursul acestei zile. În viața ta se petrec lucruri fără noimă și mai mult decât atât, tu nici măcar nu mai cauți niciun răspuns în acest sens. Indiferent de ceea ce trăiești, te concentrezi pe menținerea echilibrului interior.
Articole astro