Horoscopul zilei de 26 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 decembrie 2020

Este posibil ca răspunsurile pe care le afli astăzi în raport cu anunite întrebări să nu fie compatibile cu ceea ce îți doreai să ajungi să trăiești. Nevoia de a pleca într-o mică vacanță pare să fie din ce în ce mai mare, mai ales având în vedere situațiile dramatice prin care treci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 decembrie 2020

Influența pe care o primești astăzi din partea astrelor te provoacă să alegi dintre totul sau nimic, indiferent de situația în care te afli. Treci de la o stare de spirit la alta într-o fracțiune de secundă și acest lucru te sperie mai mult ca oricând. Parcă nu mai ai control asupra propriei vieți.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 decembrie 2020

Creativitatea de care dai dovadă astăzi te va feri de diverse contexte nefericite. În plan personal, emoțiile puternice este posibil să te inducă în eroare. Dacă nu vei fi sigură pe alegerile pe care le vei face, vei avea posibilitatea de a renunța la anumite compromisuri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 decembrie 2020

Este posibil ca răspunsurile pe care le afli astăzi în raport cu anumite întrebări să nu fie compatibile cu ceea ce îți doreai să ajungi să trăiești. Nevoia de a pleca într-o mică vacanță pare să fie din ce în ce mai mare, mai ales având în vedere situațiile dramatice prin care treci.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 decembrie 2020

Degajarea cu care abordezi fiecare situație cu care te confrunți te-a ajutat enorm să ajungi la un echilibru emoțional autentic. Viața îți este animată de tot felul de situații complexe. Ești mereu în alertă și pe fugă. Statornicia la care visezi este departe de a se împlini.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 decembrie 2020

Șantajul emoțional la care ești supusă uneori din partea persoanei iubite te dezamăgește peste măsură. Astăzi nu ești pregătită pentru a lua decizii în plan personal, chiar dacă știi că nu mai poți amâna pentru mult timp asta. Lucrurile din viața ta s-au precipitat destul de mult în ultima perioadă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 decembrie 2020

Atunci când îți îndrepți privirea spre sine, nu poți să mai negi faptul că treci printr-un episod depresiv. Multe simptome nu sunt de neglijat. De la o zi la alta pari a fi tot mai lipsită de dorința de a ieși la liman. Nu vrei să vorbești despre propriile emoții deoarece nu reușești să le integrezi cu adevărat în viața ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 decembrie 2020

Trăiești un moment decisiv în viața personală. Din păcate, este posibil să nu fii pregătită din punct de vedere emoțional pentru ceea ce urmează să se întâmple. Indiferent de cât de mult ne poate ”zdruncina” schimbarea, trebuie să acceptăm că lucrurile pot lua uneori turnuri radicale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 decembrie 2020

Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă. Deși ești mai mereu focusată pe carieră, sunt anumite situații cheie în care știi să alegi viața personală în pofida celei profesionale. Ești încântată de ceea ce trăiești în această perioadă. Meritele sunt toate ale tale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 decembrie 2020

Teama de eșec pe care o resimți la orice pas este dăunătoare echilibrului tău emoțional. Deși propriul istoric personal, dar și profesional nu îți oferă motive să te îndoiești de propriile capacități, eviți să ieși din zona de confort pentru a te face remarcată.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 decembrie 2020

Fii atentă la semnalele pe care ți le transmite organismul! Este posibil să suferi de diverse alergii, iar acest lucru se accentuează atunci când stresul face parte constantă din viața ta. Este de preferat ca pentru această zi să alegi odihna, chiar dacă simți că ai nevoie și de interacțiune socială.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 decembrie 2020

Lucrurile decurg surprinzător de bine pentru tine. Îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă. Tot ceea ce urmează să trăiești în plan sentimental se anunţă a fi fabulos. Ai nevoie să te ”debarasezi” de tensiunea psihică pe care o resimți și vei face asta cu orice persoană îți iese în calea.
Articole astro