Horoscopul zilei de 26 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 decembrie 2019

Ambiția care te caracterizează te face să fii foarte vigilentă. Nu oferi celor din jur nicio ocazie pentru a te prinde pe picior greșit. Descoperi adevăruri care nu îți sunt pe plac, dar acest lucru nu te dezechilibrează în vreun fel. Ești foarte sigură pe tot ceea ce reprezinți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 decembrie 2019

Adaptându-te din mers unei tranziții destul de fragile, realizezi că ai niste calități de care nu erai conștientă. În sfârșit este clar și pentru tine cât de mult contează să investești în dezvoltarea personală. Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 decembrie 2019

Deși ai lucrat destul de mult în ultima perioadă la modul în care te organizezi, din nou ai senzația că nu ai suficient timp. Orele trec uneori fără noimă, iar tu rămâi ”prizoniera” propriilor frustrări. Agitația interioară pe care o resimți este posibil să aibă o influență directă asupra reușitelor tale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 decembrie 2019

Nu te mai oglindi în acțiunile altora! Nimeni din jur nu te poate defini pe tine ca persoană. Chiar dacă prejudecățile sunt multe, trebuie să te pui întotdeauna pe primul loc. Odată ce vei ajunge la armonie în raport cu propria persoană, vei reuși să oferi armonie și celor din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 decembrie 2019

A pune bariere în raport cu cei din jur este o modalitate de a te respecta. Atunci când vine vorba de anumite relații care au o mare rezonanță emoțională pentru tine, te neglijezi. Mijlocul acestei săptămâni te găsește într-o stare apatică și destul de retrasă din mediul social.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 decembrie 2019

”Absurdul” poate lua o înfățisare de-a dreptul fascinantă pe parcursul acestei zile. În viața ta se petrec lucruri fără noimă și mai mult decât atât, tu nici măcar nu mai cauți niciun răspuns în acest sens. Indiferent de ceea ce trăiești, te concentrezi pe menținerea echilibrului interior.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 decembrie 2019

În ciuda dorinței de a-ți depăși timiditatea, de multe ori nu reușești să-ți exprimi sentimentele așa cum ți-ai dori. Chiar dacă nu înțelegi comportamentul partenerului de viață, nu vei încerca să forțezi nimic. Răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 decembrie 2019

Astrele te îndeamnă să ieși mai mult din zona de confort deoarece acolo, ”afară”, sunt multe oportunități care te așteaptă. ”Puterea” pe care consideri că o deții asupra anumitor persoane te face să devii implacabilă atunci când le expui punctul tău de vedere.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 decembrie 2019

În ciuda dorinței de a-ți depăși timiditatea, de multe ori nu reușești să-ți exprimi sentimentele așa cum ți-ai dori. Chiar dacă ai descoperit lucruri dureroase despre propria persoană, ești recunoscătoare pentru tot ceea trăiești pe acest drum pe care ai ales să mergi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 decembrie 2019

Ai o viață socială intensă și continui să participi la diverse evenimente de networking. Alegi să faci asta, deși membrii familiei îți reproșează că îi neglijezi în mod intenționat. Deși ai o dispoziție psihică de invidiat, fii atentă la semnalele pe care ți le transmite organismul! 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 decembrie 2019

Energia pe care o recepționezi astăzi de la astre te ajută să îți reechilibrezi starea interioară. Având în vedere că în ultima perioadă ai avut parte de multă instabilitate, pe toate planurile, este timpul să îți recapeți încrederea în sine și să faci lucrurile într-o altă manieră.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 decembrie 2019

Deși susții că reușești să menții un echilibru între viața personală și carieră, sunt aspecte pe care le pierzi din vedere. Tot ceea ce se petrece astăzi este destul de tulburător pentru tine. Toate gândurile care îți traversează mintea aduc energie negativă în viața ta.  
Articole astro