Horoscopul zilei de 26 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 decembrie 2018

Astăzi, în anumite contexte favorabile pentru tine, întâlnești oameni care îți vor oferi puncte de vedere diferite în raport cu ceea ce trăiești sau te vor ajuta să îți proiectezi noi obiective. Dacă în familie apar tensiuni, încearcă să eviți să îi critici prea dur pe cei din jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 decembrie 2018

Precauția cu care acționezi întotdeauna nu te poate apăra de dezamăgirile care se află la orice pas. Indiferent de acest lucru, trebuie să fii mai selectivă în ceea ce privește oamenii de care te înconjori. Atunci când vine vorba să alegi între carieră și viața ta familie, prima este piroritară.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 decembrie 2018

Atunci când te afli în mijlocul unor situaţii tensionate, ai nevoie de mai multe informaţii pentru a reuşi să găseşti rezolvarea cea mai rapidă. Timpul, pentru tine, este cel mai de preț aliat, mai ales atunci când știi că totul în jurul tău este imprevizibil.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 decembrie 2018

Indiferent de ceea ce simți pe parcursul acestei zile, nu vei alege însă să te pui pe locul secund. Pentru tine, lucrurile iau o turnură neașteptată chiar într-o fracțiune de secundă. În familie, tot ceea ce trăiești îți inspiră căldură, încredere, optimism.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 decembrie 2018

Tot ceea ce se petrece astăzi în viața ta este destul de tulburător pentru tine. Toate gândurile care îți traversează mintea aduc energie negativă în viața ta și te fac să fii mult mai vulnerabilă. Nesiguranța în raport cu tot ceea ce reprezintă propria persoană te face să acționezi stupid.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 decembrie 2018

Fii atentă la semnalele pe care ți le transmite organismul în această perioadă. Este posibil să suferi de tot felul de alergii pe care nu le-ai depistat până în prezent, iar simptomele, în cazul tău, se accentuează atunci cand ești foarte stresată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 decembrie 2018

Deși susții cu vehemență în fața celor din jur că reușești să menții un echilibru între viața personală și carieră, sunt aspecte pe care le pierzi din vedere. Atunci când trebuie să faci concesii în raport cu propriul confort emoțional, este de preferat să nu alegi această cale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 decembrie 2018

Esti invadată de dubii și de griji. Pe parcursul acestei zile starea de spirit îți este tot mai agitată și nu reușești să te odihnești deloc bine. Te simți foarte rigidă atunci când comunici cu cei din jur. Îți dai seama că de cele mai multe ori ai tendința să acționezi impulsiv sau irațional.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 decembrie 2018

Din cauza energiei exagerate pe care o simți astăzi, este posibil să nu îți dai seama când atingi anumite limite pe care ți le-ai tot impus de-a lungul timpului. Chiar dacă ai multe lucruri de făcut, este de preferat să lucrezi la organizare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 decembrie 2018

Slăbită psihic, reacțiile pe care le ai îți îngreunează încercările de a-ți păstra natura impulsivă sub control. În ciuda dorinței de a-ți depăși timiditatea, nu reușești să-ți exprimi sentimentele. Într-o relație romantică, comportamentul distant îl îngrijorează pe partener.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 decembrie 2018

Te simți liberă pe plan sentimental. Nu se pune problema să ți se spună ce să faci deoarece niciodată nu joci dupa regulile făcute de altcineva. Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă. Consideri că tot ceea ce trăiești acum reprezintă un punct de cotitură pentru viața ta sentimentală.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 decembrie 2018

Sunt multe situații care te vor forța să cauți în interiorul tău răspunsul la întrebări incomode. Soarele te va călăuzi pe parcursul întregii zile și îți va scoate în cale oameni calzi și binevoitori. Interacțiunile pe care le ai cu aceștia vor aduce schimbarea în viața ta.
Articole astro