Horoscopul zilei de 26 august 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 august 2023

Singură, astăzi ești nevoită să îți dai planurile peste cap pentru a petrece mai mult timp în preajma persoanei față de care simți o atracție puternică. Compromisul se merită! Garantat! Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop. Toate gândurile care îți traversează mintea aduc energie constructivă în viața ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 august 2023

Ai învățat să te pui pe primul loc și acest lucru se resimte în toate planurile vieții tale. În momentul de față știi cu exactitate care îți sunt prioritățile. Nu mai faci acțiuni de ochii lumii și nu mai ”cerșești” ca altădată aprecierea sau recunoașterea celor din jur. La birou, proiectele noi sunt dedicate ție pentru că tu ai făcut ca acest lucru să fie posibil.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 august 2023

Te simți epuizată din punct de vedere psihic, dar în același timp ești conștientă că ai nevoie doar de timp pentru a te reechilibra. Partenerul de viață este o fire extrem de înțelegătoare și ai tot sprijinul său. La birou ești mulțumită de modul cum decurg lucrurile, chiar dacă nu mai pui aceiași pasiune în ceea ce faci.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 august 2023

Nu ești prea comunicativă și acest lucru este foarte evident prin modul expeditiv în care îi tratezi pe cei din jur. Încearcă să iei în considerare semnalele pe care le primești de la cei din jur. De multe ori este posibil ca atitudinea ta să îi facă pe ceilalți să se simtă răniți.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 august 2023

Influența pe care o primești astăzi din partea astrelor te provoacă să alegi dintre totul sau nimic, indiferent de situația în care te afli. Poate a reacționa radical nu va fi totuși o alegere înțeleaptă, mai ales atunci când la mijloc se află mize importante. Darurile pe care le primești de la cei dragi te încântă și te fac să te simți iubită.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 august 2023

Din cauza unor neînțelegeri, persoana iubită va fi puțin confuză în raport cu comportamentul tău. Chiar dacă știi că situația de compromis în care te afli acum este ceva trecător, tot nu reușești să îți controlezi starea de anxietate. Viața ta are nevoie de schimbarea pe care o trăiești. Trebuie doar să accepți asta.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 august 2023

Atunci când vine vorba să alegi între carieră și viața ta familie, pentru tine cea dintâi este prioritară. A face ceea ce îți place cu adevărat este împlinirea ta cea mai importantă. Astrele te îndeamnă să ieși mai mult din zona de confort deoarece acolo, ”afară”, sunt multe oportunități care te așteaptă.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 august 2023

Energia zilei este despre a fi în contact real cu sine. Adaptându-te unei tranziții emoționale destul de fragile, realizezi că ai niste calități de care nu erai conștientă. În sfârșit este clar și pentru tine cât de mult contează să investești în dezvoltarea personală. Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 august 2023

Practica zilnică a unei gândiri pozitive te poate ajuta să elimini o bună parte din premisele unei anumite situații confuze pe care o trăiești. Prospectarea în plan profesional te poate aduce mai aproape de visurile pe care le ai. Nu rămâne indiferentă în fața posibilității de a face ceva ce iubești cu adevărat!  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 august 2023

Îți dai seama că deși unele alegeri făcute ți-au provocat multă suferință și dezamăgire, viața îți este mai senină acum. Momentele critice au trecut și acum poți culege ”roadele”. Cariera continuă să fie pentru tine destul de solicitantă din punct de vedere psihic. Ziua începe sub îndemnul astrelor de a ieși din zona de confort.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 august 2023

Lucrurile decurg surprinzător de bine pentru tine. Îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă. Tot ceea ce urmează să trăiești în plan sentimental se anunţă a fi fabulos. Ai nevoie să te ”debarasezi” de tensiunea psihică pe care o resimți și vei face asta cu orice persoană care îți iese în cale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 august 2023

Treci în fracțiuni de secundă de la un gând la altul, de la o stare de spirit la alta, de la o rezoluție la alta. Nu crezi în clișee, dar consideri că unele dintre ele îți oferă ”spațiul” necesar pentru a integra anumite experiențe. Este inutil să insiști asupra unor lucruri care nu vor lua niciodată forma emoțională pe care ți-o dorești.
Articole astro