Horoscopul zilei de 26 august 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 august 2022

Reiei legătura cu prieteni pe care îi îndrăgești cu adevărat și asta te bucură foarte mult. Somnul începe să se regleze și de aceea și tu vei fi mult mai odihnită și energică pe parcursul zilei. La birou reușești să faci tot ceea ce îți propui, chiar dacă va fi nevoie să rămâi peste program.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 august 2022

”Absurdul” poate lua o înfățisare de-a dreptul fascinantă pe parcursul acestei zile. Coincidențe fără sens și tot felul de evenimente confuze se petrec în viața ta. Indiferent de ceea ce trăiești, te concentrezi pe menținerea echilibrului interior.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 august 2022

Teama de eșec pe care o resimți la orice pas este dăunătoare echilibrului tău emoțional. Deși propriul istoric personal, dar și profesional nu îți oferă motive să te îndoiești de propriile capacități, eviți să ieși din zona de confort pentru a te face remarcată.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 august 2022

Este indicat să nu faci o tragedie din ceea ce ți se întâmplă astăzi pentru ca tu știi mai bine decât oricine că într-un final, totul are rezolvare. Ai în viața ta oameni care sunt alături de tine și te susțin necondiționat și de fapt, asta este tot ceea ce ai nevoie pentru a rămâne în echilibru.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 august 2022

Chiar dacă sprijinul celor dragi este sporadic, tu oricum te bazezi pe propria capacitate de a rezolva lucruri și de a trece cu bine peste situații tensionate. Cei din jur nu au influență definitorie asupra modului în care îți trăiești viața.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 august 2022

Nu reușești deloc să te remarci în plan profesional, indiferent de cât de mult îți dorești asta. Partea sentimentală a vieții tale devine o enigmă de nepătruns pentru tine. Nici măcar ție nu îți mai este clar ce anume dorești de la anumite persoane din viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 august 2022

Ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție. Luna se află în casa comunicării. Astrele nu sunt de partea ta astăzi. Agitația lor îți dă viața peste cap. Nu reușești să îți îndeplinești niciun obiectiv proiectat.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 august 2022

Ai senzația că cei din jur sunt mereu la dispoziția ta, iar acest fapt te face să fii destul de arogantă. Pui nevoile tale mereu pe primul loc, chiar dacă sunt situații în care flexibilitatea și o atitudine mai empatică sunt necesare. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 august 2022

Influența pe care o primești astăzi din partea astrelor te provoacă să alegi dintre totul sau nimic, indiferent de situația în care te afli. Treci de la o stare de spirit la alta într-o fracțiune de secundă și acest lucru te sperie mai mult ca oricând. Parcă nu mai ai control asupra propriei vieți.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 august 2022

Tensiunea psihică pe care ai tot resimțit-o în ultima perioadă se va ”risipi” având în vedere că primești afecțiunea și ajutorul de care ai nevoie. Sunt persoane în viața ta care îți demonstrează că orice relație, profesională sau personală, te ajută ”să crești”.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 august 2022

Intriga anumitor lucruri din viața ta este destul de intensă. De prea multe ori este nevoie să fii foarte atentă la alegerile pe care le faci. Această senzația de a fi mereu în gardă este cea care te stoarce de energie psihică. Dar ce-ar fi dacă doar te-ai ”lăsa”? Fără a mai opune atât de multă rezistență?

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 august 2022

Degajarea cu care abordezi fiecare situație cu care te confrunți te-a ajutat enorm să ajungi la un echilibru emoțional autentic. Viața îți este animată de tot felul de situații complexe. Ești mereu în alertă și pe fugă. Statornicia la care visezi este departe de a se împlini.
Articole astro