Horoscopul zilei de 26 august 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 august 2021

Dedicarea și intențiile bune pe care le ai ajung să îți controleze acțiunile. Te lași din nou ”coruptă” din punct de vedere emoțional de cineva care nu te merită. Îți este foarte greu să îți înfrânezi acțiunile atunci când la mijloc se află sentimente puternice.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 august 2021

Influența pe care o primești astăzi din partea astrelor te provoacă să alegi dintre totul sau nimic, indiferent de situația în care te afli. Treci de la o stare de spirit la alta într-o fracțiune de secundă și acest lucru te sperie mai mult ca oricând. Parcă nu mai ai control asupra propriei vieți.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 august 2021

Partenerul are astăzi o dispoziție conflictuală. O discuție în contradictoriu este total inportună având în vedere legătura deja fragilă care există între voi. Dacă alegi să petreci timpul singură, o vei face pentru binele propriu. Deși nimeni nu înțelege decizia ta, toți o respectă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 august 2021

Este posibil ca răspunsurile pe care le afli astăzi în raport cu anunite întrebări să nu fie compatibile cu ceea ce îți doreai să ajungi să trăiești. Nevoia de a pleca într-o mică vacanță pare să fie din ce în ce mai mare, mai ales având în vedere situațiile dramatice prin care treci.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 august 2021

Ai o viață socială intensă și continui să participi la diverse evenimente de networking. Alegi să faci asta, deși membrii familiei îți reproșează că nu mai ești prezentă în mijlocul lor. Pentru tine, în această perioadă dificilă a vieții, asta este reconfortant să faci, să cunoști oameni noi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 august 2021

Ai devenit mult prea excentrică și ai senzația că lumea celor din jur te are pe tine în centrul atenției. Indiferent de locurile unde alegi să mergi, vrei să creezi senzație și să te faci remarcată. De multe ori acest tip de comportament este deranjant.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 august 2021

Șantajul emoțional la care ești supusă uneori din partea persoanei iubite te dezamăgește peste măsură. Astăzi nu ești pregătită pentru a lua decizii în plan personal, chiar dacă știi că nu mai poți amâna pentru mult timp asta. Lucrurile din viața ta s-au precipitat destul de mult în ultima perioadă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 august 2021

Slăbită psihic, reacțiile pe care le ai astăzi îți ușurează încercările în a-ți păstra natura impulsivă sub control. În ciuda dorinței de a-ți depăși timiditatea, nu reușești să-ți exprimi sentimentele. Într-o relație, comportamentul distant îl îngrijorează pe partener.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 august 2021

Te simți epuizată din punct de vedere psihic, dar în același timp ești conștientă că ai nevoie doar de timp pentru a te reechilibra. Partenerul de viață este o fire extrem de înțelegătoare și ai tot sprijinul său. La birou ești mulțumită de modul cum decurg lucrurile, chiar dacă nu mai pui aceiași pasiune în ceea ce faci.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 august 2021

Productivitatea de care dai dovadă în această săptămână te face să îți setezi noi obiective pentru zilele care urmează. Chiar dacă ești conștientă de maniera în care alegi să faci lucrurile, cei din jur nu vor reuși să te influențeze în vreun fel în legătură cu aceasta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 august 2021

Deși ești mai mereu focusată pe carieră, sunt anumite situații cheie în care știi să alegi viața personală în pofida celei profesionale. Chiar dacă nu înțelegi comportamentul partenerului de viață, nu vei încerca să forțezi nimic. Mizezi pe ideea că răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 august 2021

Ai învățat să te pui pe primul loc și acest lucru se resimte în toate planurile vieții tale. În momentul de față știi cu exactitate care îți sunt prioritățile. Nu mai faci acțiuni de ochii lumii și nu mai ”cerșești” ca altădată aprecierea sau recunoașterea celor din jur.
Articole astro