Horoscopul zilei de 26 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 august 2020

Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe în ceea ce te privește. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, este posibil să îți dorești să afli constant ceea ce gândesc ceilalți în raport cu tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 august 2020

Cu o Lună destul de activă în zodia ta, astăzi vei scoate la suprafață acele părți sensibile ale personalității tale. Un singur comentariu venit din partea persoanei nepotrivite poate naște în tine o avalanșă drastică de emoții negative și repulsie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 august 2020

Disconfortul emoțional pe care îl resimți astăzi te forțează să faci lucruri fără noimă. Chiar dacă susții că ești pregătită să faci față dezamăgirilor care apar, viața îți demonstrează contrariul. Încă ești ancorată în prejudecăți și trăiri care îți fac destul de mult rău.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 august 2020

Este important să găsești un echilibru între a face ceea ce îți place și a avea grijă de sănătatea ta. În după-amiaza acestei zile ai posibilitatea să aduci o mare schimbare în modul de gândire a colegilor și vei pune toată pasiunea în procesul de comunicare a ideilor pe care le ai.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 august 2020

Activitatea de la birou te solicită din punct de vedere intelectual. Acest lucru te atrage foarte mult, dar te și epuizează psihic. Lipsa de energie se ”concretizează” prin nevoia de a te odihni mai mult și de a face parte tot mai rar din orice context social. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 august 2020

Întoarcerea privirii către experiențele din trecut te fac să îți dai seama că ești pregătită pentru orice tip de provocare. Indiferent de modul în care ți se prezintă lucrurile, știi că ai toate ”instrumentele” necesare pentru a avea succes în orice plan al vieții.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 august 2020

Degajarea cu care abordezi fiecare situație cu care te confrunți te-a ajutat enorm să ajungi la un echilibru emoțional autentic. Viața îți este ”animată” de tot felul de situații complexe. Ești mereu în alertă și pe fugă. Statornicia la care visezi este departe de a se împlini.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 august 2020

Nu se pune problema să ți se spună ce să faci deoarece niciodată nu joci dupa regulile făcute de altcineva. Într-o relație, spre surprinderea ta, lucrurile iau o turnură pozitivă. Este un moment decisiv în viața ta personală. Atunci când trebuie să alegi dintre tine și cei din jur, te pui mereu pe primul plan.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 august 2020

Îți place agitația de care ai parte zi de zi. Nu ești o fire statică și nu integrezi cu ușurință în viața ta ideea de rutină. Astăzi, orice te scoate din zona de confort ajunge să îți ofere o lecție de viață. Nu te mai oglindi în acțiunile altora! Nimeni din jur nu te poate defini pe tine ca persoană.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 august 2020

Atunci când vine vorba de anumite relații care au o rezonanță emoțională puternică pentru tine, te neglijezi. Ești mereu dispusă să faci tot felul de compromisuri, chiar dacă ești conștientă că de cele mai multe ori acestea îți vor aduce doar dezamăgiri.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 august 2020

Trăiești un moment decisiv în viața personală. Din păcate, este posibil să nu fii pregătită din punct de vedere emoțional pentru ceea ce urmează să se întâmple. Indiferent de cât de mult ne poate ”zdruncina” schimbarea, trebuie să acceptăm că lucrurile pot lua uneori turnuri radicale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 august 2020

Indiferent de context, mizezi pe ideea că răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun. Astrele vor fi foarte ”expresive” pe parcursul întregii zile, mai ales în acele momente când confuzia pare sa îți invadeze rațiunea.  
Articole astro