Horoscopul zilei de 26 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 august 2019

Astăzi îți îndrepți atenția către tot ceea ce înseamnă material. Ai nevoie să te focusezi pe această parte din viața ta pentru a neutraliza dezamăgirile pe care le trăiești în plan personal. Te încrezi mult în propria persoană și ești convinsă că niciun obstacol nu te va opri să îți atingi obiectivele.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 august 2019

Ai senzația că orice demers ai face, totul în jurul tău stagnează. Incapacitatea și starea de frustrare pe care le resimți în aceste zile este posibil să încline balanța în defavoarea ta. Atunci când vine vorba de ajutorul pe care ești dispusă să îl oferi celor din jur, acesta este necondiționat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 august 2019

Deși viața profesională este solicitantă pentru tine în această perioadă, reușești să găsești un echilibru în raport cu relația personală. Începi să faci lucruri pentru sine, iar acest lucru îți oferă confort psihic. Modul în care reușești să te adaptezi noilor contexte pe care le vei trăi îți oferă încredere în sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 august 2019

Teama de eșec pe care o resimți la orice pas este dăunătoare echilibrului tău emoțional. Deși propriul istoric personal, dar și profesional nu îți oferă motive să te îndoiești de propriile capacități, eviți să ieși din zona de confort pentru a te face remarcată.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 august 2019

Fii atentă la semnalele pe care ți le transmite organismul! Este posibil să suferi de diverse alergii, iar acest lucru se accentuează atunci când stresul face parte constantă din viața ta. Este de preferat ca pentru această zi să alegi odihna, chiar dacă simți că ai nevoie și de interacțiune socială.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 august 2019

Este un moment decisiv în viața ta personală, chiar dacă este posibil să nu fii pregătită din punct de vedere emoțional pentru ceea ce urmează să trăiești. În ciuda dorinței de a-ți depăși timiditatea sau de a trece dincolo de orice prejudecată, de multe ori nu reușești să-ți exprimi sentimentele așa cum ți-ai dori.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 august 2019

Lucrurile decurg surprinzător de bine pentru tine. Îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă. Tot ceea ce urmează să trăiești în plan sentimental se anunţă a fi fabulos. Ai nevoie să te ”debarasezi” de tensiunea psihică pe care o resimți și vei face asta cu orice persoană îți iese în calea.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 august 2019

Această perioadă este potrivită pentru a aduce relația personală pe linia de plutire. Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener, v-a adus într-un punct critic. Jupiter, gardianul tău astral, te va acompania pe orice drum alegi să pășești.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 august 2019

Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, încearcă să îți dai seama de importanța lor. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te va ajuta să îți deschizi uși în plan profesional. În acest context, o atitudine de superioritate cu siguranță nu este potrivită și de aceea trebuie să eviți să ai exces de zel.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 august 2019

Astrele te îndeamnă să ieși mai mult din zona de confort deoarece acolo, ”afară”, sunt multe oportunități care te așteaptă. ”Puterea” pe care consideri că o deții asupra anumitor persoane te face să devii implacabilă atunci când le expui punctul tău de vedere.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 august 2019

Întoarcerea privirii către experiențele din trecut te face să îți dai seama că ești pregătită pentru orice tip de provocare. Indiferent de modul în care ți se prezintă lucrurile, știi că ai toate instrumentele necesare pentru a avea succes în orice plan al vieții.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 august 2019

Agitația din jur are un efect advers evident asupra propriului echilibru. Chiar dacă viața de zi cu zi îți oferă totuși suficiente satisfacții, dorința de a atinge perfecțiunea îți călăuzește întreaga mentalitate și toată plaja de acțiuni. Din păcate, conflictele sunt inevitabile, chiar dacă tu încerci să ai o atitudine cât mai relaxată.
Articole astro