Horoscopul zilei de 26 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 august 2018

Te simți mult mai atrasă de idea de familie decât de obicei. Mai ales în prima parte a zilei, te gândești la căminul tău și la rezolvarea problemelor familiale care te-au afectat în ultima perioadă. Este posibil să ai parte de o discuție serioasă și sinceră cu partenerul tău.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 august 2018

Singură, astăzi ești nevoită să îți dai planurile peste cap pentru a petrece mai mult timp cu persoana care te atrage. Compromisul se merită garantat! Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop. Sunt situații a căror esență ajungi să o înțelegi după mult timp.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 august 2018

Majoritatea oamenilor de care te atașezi, vin și pleacă din viața ta fără nicio explicație. Te simți descumpănită în fața acestui incontestabil adevăr. Este momentul să înveți să fii mai indiferentă cu privire la acest aspect. Acest lucru este important pentru echilibrul tău interior.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 august 2018

Teama de eșec pe care o resimți la orice pas este dăunătoare echilibrului tău emoțional. Astăzi o să fii forțată de împrejurimi să faci cheltuieli care nu sunt necesare. Ești conștientă mai mult decât oricând că piedicile pe care încearcă unii să ți le pună sunt doar provocări pentru tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 august 2018

Astăzi îți focusezi toată energia spre îndeplinirea promisiunilor făcute pentru anumite persoane. Comunicarea de care ai parte în relație nu te ajută să descoperi ceea ce simte partenerul în raport cu anumite aspecte. Poate nici tu nu ești o atât de bună ascultătoare precum pretinzi de multe ori.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 august 2018

Atunci când te afli în mijlocul unor situaţii tensionate, ai nevoie de mai multe informaţii pentru a reuşi să găseşti rezolvarea cea mai rapidă. Timpul, pentru tine, este cel mai de preț aliat. Indiferent de ceea ce simți astăzi, nu vei mai alege să te pui pe locul secund.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 august 2018

Nimic nu mai poate fi negat la momentul actual al vieții tale emoționale. Te simți în deplină armonie cu ceea ce trăiești. Tot ceea ce te înconjoară îți inspiră căldură, încredere, optimism. Spre seară alegi să dai curs nevoii de a socializa și vei alege o ieșire cu prietenii.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 august 2018

Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe în ceea ce te privește. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, este posibil să fii respinsă cu brutalitate și fără nicio explicație.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 august 2018

Chiar dacă nu înțelegi comportamentul partenerului de viață, nu vei încerca să forțezi nimic. Răspunsurile vor veni către tine la momentul oportun. Jupiter va fi foarte expresiv pe parcursul întregii zile, mai ales în acele momente când confuzia pare sa îți invadeze simțurile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 august 2018

Slăbită psihic, reacțiile pe care le ai îți îngreunează încercările de a-ți păstra natura impulsivă sub control. În ciuda dorinței de a-ți depăși timiditatea, nu reușești să-ți exprimi sentimentele. Într-o relație, comportamentul distant îl îngrijorează pe partener.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 august 2018

Creativitatea de care dai dovadă în această perioadă te scoate învingătoare din diverse contexte nefericite. Emoțiile puternice este posibil să te inducă în eroare. Dacă nu vei fi sigură pe alegerile pe care le vei face, vei avea posibilitatea de a renunța la anumite compromisuri.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 august 2018

Astăzi explorezi mai mult viața interioară și te lași condusă de lucrurile pe care le descoperi. Ascultă-ți mai mult organismul! Fii atentă la semnalele de alarmă pe care ți le transmite, mai ales atunci când ești stresată. Starea ta de bine are de suferit din cauza impertinenței anumitor persoane.
Articole astro