Horoscopul zilei de 26 aprilie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 aprilie 2020

Practica zilnică a unei gândiri pozitive te poate ajuta să elimini o parte din premisele situațiilor confuze pe care le trăiești. Prospectarea în plan profesional te poate aduce mai aproape de visurile pe care le ai. Nu rămâne indiferentă în fața posibilității de a face ceva ce iubești cu adevărat!  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 aprilie 2020

Îți place să afli secretele altora și chiar sunt momente în care ajungi să trăiești la nivel somantic experiențele altora. Aici este vorba despre o problemă de identitate personală. Lucrurile nu sunt ușor de înțeles fără un ajutor de specialitate. Cu toate astea, trebuie să nu îți pierzi încrederea în sine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 aprilie 2020

Luna petrece o bună parte din timp în casa familiei, iar asta te face să te apropii mai mult de cei dragi. Prioritizarea lucrurilor va deveni mai mult decât esențială în viața ta profesională deoarece ai posibilitatea unei promovări pe care ți-o doreai de mult timp.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 aprilie 2020

Degajarea cu care abordezi fiecare situație cu care te confrunți te-a ajutat enorm să ajungi la un echilibru emoțional autentic. Viața îți este animată de tot felul de situații complexe. Ești mereu în alertă și pe fugă. Statornicia la care visezi este departe de a se împlini.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 aprilie 2020

În această zi de weekend te dedici întru totul acelor oameni și activități care aduc cu siguranță plus de valoare vieții tale. Statutul profesional sau financiar al celor din jur nu contează pentru tine. Pentru tine valorile morale sunt cele care primează întotdeauna.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 aprilie 2020

Creativitatea de care dai dovadă în această perioadă te va feri de diverse contexte nefericite. În plan personal, emoțiile puternice este posibil să te inducă în eroare. Dacă nu vei fi sigură pe alegerile pe care le vei face, vei avea posibilitatea de a renunța la anumite compromisuri.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 aprilie 2020

Prezența destul de activă a lui Jupiter te face vulnerabilă în fața dramelor celor din jur. Din ce în ce mai mult ajungi parcă să trăiești viețile altora. Anumite reacții pe care le au cei din jur te scot din zona de confort, dar te și ajută destul de mult să îți testezi limitele. Ai nevoie de ele.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 aprilie 2020

Slăbită psihic, reacțiile pe care le ai astăzi îți ușurează încercările în a-ți păstra natura impulsivă sub control. În ciuda dorinței de a-ți depăși timiditatea, nu reușești să-ți exprimi sentimentele. Într-o relație, comportamentul distant îl îngrijorează pe partener.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 aprilie 2020

A devenit o urgență să reușești să te detașezi emoțional de o anumită persoană. Deși simți cum acțiunile acesteia te consumă mult prea mult, parcă nu ai control asupra propriilor trăiri. Ajungi chiar să trăiești prin prisma experiențelor ei de viață.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 aprilie 2020

Astăzi te afli într-o continuă ”dispută” cu propria persoană. Orice ai face, ai de ales dintre cel puțin două variante. Dinamica aceasta te stoarce de energie. Atunci când Luna va păși în casa vieții tale sociale, îți vei da seama că modul în care îți alegi anturajul este definitoriu pentru propria personalitate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 aprilie 2020

Tot ceea ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios din punct de vedere personal. În plan profesional, evită situațiile confuze care te forțează să îți explici în amănunt comportamentul.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 aprilie 2020

Dedicarea și intențiile bune pe care le ai ajung să îți controleze acțiunile. Te lași din nou ”coruptă” din punct de vedere emoțional de cineva care nu te merită. Îți este foarte greu să îți înfrânezi acțiunile atunci când la mijloc se află sentimente puternice.
Articole astro