Horoscopul zilei de 26 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 26 aprilie 2019

Atunci când ești conștientă de eforturile pe care le depui pentru a obține un anume lucru, îți dorești ca totul să decurgă conform planului. Ești destul de inflexibilă când vine vorba de alegerile pe care le faci. Pentru a hotărî un anume lucru, ai nevoie de detalii și timp de analiză.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 26 aprilie 2019

Astăzi te simți dezamagită de propria viață. Deși este posibil să suferi un dezechilibru emotional, negi cu vehemență acest lucru. Nu vrei să îți arăți slăbiciunile în fața celor din jur. La birou, acțiunile sigure și precise pe care le faci stârnesc curiozitatea și intriga celorlați colegi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 26 aprilie 2019

Este o linie foarte fină între a ține un secret și a da celor din jur senzația că ești intrusivă. Cu toate astea, alegi a doua variantă atunci când se află în joc reputația unei persoane dragi. Indiferent de modul în care alegi să faci lucrurile, cineva oricum va fi nemulțumit.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 26 aprilie 2019

Cu o Lună destul de activă în zodia ta, astăzi vei scoate la suprafață acele părți sensibile ale personalității tale. Un singur comentariu venit din partea persoanei nepotrivite poate naște în tine o avalanșă drastică de emoții negative și repulsie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 26 aprilie 2019

Vei întârzia destul de mult cu rezoluțiile pentru perioada următoare deoarece ești nesigură cu privire la anumite lucruri. Intrigile fac parte din tabloul acestei zile. Oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Totul în jur e haos.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 26 aprilie 2019

Disconfortul emoțional pe care îl resimți astăzi te forțează să faci lucruri fără noimă. Chiar dacă susții că ești pregătită să faci față dezamăgirilor care apar, viața îți demonstrează contrariul. Încă ești ancorată în prejudecăți și trăiri care îți fac mult rău.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 26 aprilie 2019

Ai o viață socială intensă și indiferent de acest aspect, continui să participi la diverse evenimente de networking. Alegi să faci asta, deși membrii familiei îți reproșează că îi neglijezi în mod intenționat. Este posibil să fie vorba doar despre o nevoie pasageră de răzvrătire.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 26 aprilie 2019

Pentru tine, a intra în contact cu oameni diverși este o nevoie la care nu îți vei dori niciodată să renunți. Îți place să fii parte activă din vacarmul societății, chiar dacă efectele pe care le are asupra dispoziției tale psihice sunt evidente și cuatificabile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 26 aprilie 2019

Eșecul de care ai parte în plan profesional tinde să își pună amprenta și asupra vieții personale. Este important să delimitezi cât mai bine aceste două sectoare. Deși preocupările tale de zi cu zi sunt dintre cele mai variate, tot ai tendința să te simți înconjurată de rutină.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 26 aprilie 2019

Consideri că nimeni din jur nu te poate mulțumi, iar exigența pe care o proiectezi asupra tuturor celor cu care interacționezi va ajunge să te îndepărteze chiar și de cei dragi. Activitatea de la birou te solicită din punct de vedere intelectual. Acest lucru te atrage foarte mult, dar te și epuizează psihic.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 26 aprilie 2019

Este important să găsești un echilibru între a face ceea ce îți place și a avea grijă de sănătatea ta. Mult prea multe ore petrecute în fața calculatorului cu siguranță au efecte adverse. Te neglijezi destul de mult din punct de vedere al sănătății și mulți din viața ta cred că o faci doar pentru a atage atenția și compasiunea.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 26 aprilie 2019

Nu este nimic rău sau nepotrivit în a-ți dori să primești apreciere din partea celor din jur. Cu toate astea, trebuie să îți dai seama când ajungi să faci anumite lucruri doar pentru această recunoaștere socială. Unele probleme personale care apar spre sfârșitul zilei te obligă să rămâi acasă în ciuda planurilor stabilite.
Articole astro