Horoscopul zilei de 25 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 septembrie 2020

O discuție legată de bani te poate pune într-o postură inconfortabilă. Nu vorbești cu oricine despre acest subiect și nici nu ești interesată de nivelul de trai al celor din jur. Atunci când te afli în mijlocul unui conflict, este indicat să te liniștești înainte de a-ți expune opinia.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 septembrie 2020

Tot ceea ce vei întreprinde astăzi va avea un scop bine definit. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, constați cu tristețe că încă îți este dificil să te detașezi de anumite persoane. Adopți un comportament pasiv-agresiv și asta îi va răni pe cei din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 septembrie 2020

Ești dispusă mai degrabă să faci compromisuri decât să alegi calea competiției. Din păcate, nu ai energia necesară pentru a te implica în prea multe activități sociale și oricum îți dorești să petreci mai mult timp cu familia. Ai nevoie de căldura pe care o găsești doar în căminul de acasă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 septembrie 2020

Din păcate, planurile pentru această zi se năruie din cauza unor motive pe care nu le poți controla. Încă o dată îți este foarte clară poziția pe care o ocupi în viețile anumitor persoane care pentru tine contează. Ești dată la o parte cu dezinteres și într-un mod foarte dezinvolt. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 septembrie 2020

Uneori ești pusă în fața unor situații care te forțează să iei decizii dureroase. Nu integrezi cu maturitate reproșurile celor din jur. De cele mai multe ori, iei lucrurile personal și te simți foarte ușor jignită. Vorbele spuse la furie pot deveni inamicul tău în ceea ce privește viața personală.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 septembrie 2020

În anumite situații de cumpănă în care te vei afla astăzi este indicat să te lași condusă de intuiție. Nu mai ai nevoie de confirmarea celor din jur pentru toate acțiunile pe care le întreprinzi, dar asta nu înseamnă că nu simți nevoia să fii apreciată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 septembrie 2020

Dubiile pe care le ai în raport cu toate acțiunile tale tind să devină tot mai exagerate cu fiecare zi care trece. Indiferent de ceea ce îți dorești de la relația actuală, este important să vorbești deschis despre așteptările pe care le ai. Astăzi trăiești o stare continuă de anxietate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 septembrie 2020

Fire dinamică, reacțiile tale vor fi foarte rapide. Singura problemă e că nu vei ști ce să faci în anumite situații. Într-o relație, atitudinea ta nonșalantă de astăzi îl afectează și surprinde pe partener. Acesta va ceda nervos în fața ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 septembrie 2020

Ești obișnuită să te lupți cu obstacolele care îți ies în cale, indiferent de context. Cu toate astea, sunt situații care te prind nepregătită. Acest lucru se întâmplă mai ales atunci când îți este distrasă atenția de la obiectivele pe care le ai stabilite.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 septembrie 2020

La nivel profesional ai parte de o zi plină de provocări. Chiar dacă de obicei ți-e ușor să-ți ierți aproapele, este foarte posibil ca starea de confuzie pe care o trăiești să nu îți mai permită să faci asta. Nimic nu mai merge astăzi conform planului.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 septembrie 2020

Din cauza unor anumite situații stresante, decizi să te izolezi în ideea de a nu înrăutăți lucrurile. Oricum ar fi, îți priește mai mult decât crezi această detașare la care apelezi. Uneori o pauză de la tot ceea ce trăim ne oferă exact schimbarea de care avem nevoie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 septembrie 2020

Starea agitată pe care o ai astăzi pare să fie catalizatorul pentru schimbarea pe care o vrei în viața ta. Nu te simți deloc bine din punct de vedere psihic și asta se întâmplă pentru că te alimentezi într-un mod dezorganizat, iar stresul este constant în viața ta.
Articole astro