Horoscopul zilei de 25 octombrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 octombrie 2021

Astăzi ai nevoie ca cei din jur să știe unde te ”clasezi” din punct de vedere emoțional. Chiar dacă planurile pe care le aveai cu prietenii se anulează pe ultima sută de metri, ție îți convine acest lucru deoarece oricum preferai să te odihnești.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 octombrie 2021

Uneori trebui să iei decizii dureroase, în pofida lucrurilor pe care ți le dorești de fapt să se întâmple. Această zi ar trebui să fie caracterizată de armonie, căldură și apropiere, însă pentru tine lucrurile vor sta diferit. Te îndepărtezi cu bună știință de toți cei dragi deoarece ai nevoie de momente solitare.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 octombrie 2021

Îți dai seama că deși unele alegeri făcute ți-au provocat multă suferință și dezamăgire, viața îți este mai senină acum. Momentele critice au trecut și acum poți culege ”roadele” rezilienței de care ai dat dovadă. Cariera continuă să fie pentru tine destul de solicitantă din punct de vedere psihic.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 octombrie 2021

Știi despre tine că ești obișnuită să te lupți cu obstacolele care îți ies în cale. Cu toate astea, sunt situații care te prind nepregătită și în raport cu care chiar ți-ai dori ca totul să ia o altă formă. Spre seară te bucuri de armonia din sânul familiei și de vizita neașteptată a unor prieteni dragi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 octombrie 2021

Dacă astăzi alegi să petreci mai mult timp singură, o vei face pentru binele legăturilor pe care le ai în raport cu cei importanți din viața ta. Ai nevoie de o resetare psihică. Indiferent de ceea ce au de zis cei din jur, tu ești conștientă de propriile nevoi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 octombrie 2021

Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop. Există un singur mod de a gândi și tu ești singura care poate lua deciziile corecte în ceea ce te privește. În anumite contexte profesionale, este nevoie însă de mai mult flexibilitate și deschidere spre alte modele de gândire.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 octombrie 2021

Vorbele tale sunt lipsite de esență, mai ales atunci când acestea se opun propriilor acțiuni. Te lansezi în tot felul de susțineri ale ideilor pe care le ai și uiți că exuberanța ta poate crea disconfort celor din jur. Din păcate, stagnezi destul de mult la capitolul ”proiecte personale”.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 octombrie 2021

Nu este vorba că nu îți mai dorești să faci compromisuri, ci doar încerci să te protejezi. Ușor, ușor începi să îți dai seama care sunt alegerile care ți se potrivesc cel mai bine. În plan profesional, colaborarea armonioasă cu colegii și superiorii vă ajută să obțineți rezultate extraordinare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 octombrie 2021

Lipsa de obiectivitate te poate pune în situația de a avea dificultăți din punct de vedere sentimental. Natura ta foarte schimbătoare îți va afecta relația. În plan profesional, având în vedere că a fost weekend, va trebui să amâni până în ultimul moment luarea unei decizii radicale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 octombrie 2021

Viața ta are nevoie de un plus de valoare și nu vorbim acum de cea financiară. Deși treci prin clipe dificile, consideri că nu ai nevoie sfaturi sau îndrumări, de niciun fel. Independența ta emoțională și-a spus mereu cuvântul în astfel de contexte.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 octombrie 2021

Cei din jur îți pun multe piedici. Ai ajuns să fii foarte evazivă în acțiuni pentru a putea evita ca lumea să intervină fără scrupule în intențiile tale. Chiar dacă drumul pe care îl vei parcurge va fi anevoios, reușita va fi toată a ta. Ceea ce vei simți în acele momente, nimeni nu va putea să neutralizeze.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 octombrie 2021

Starea agitată pe care o ai astăzi pare să fie catalizatorul pentru schimbarea pe care o vrei în viața ta. Nu te simți deloc bine din punct de vedere psihic și asta se întâmplă pentru că te alimentezi într-un mod dezorganizat, iar stresul este parte integrantă a vieții tale.
Articole astro