Horoscopul zilei de 25 octombrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 octombrie 2020

Disonanța astrală aduce o stare de panică în viața ta romantică. Ți-e greu să-ți exteriorizezi sentimentele. Prin urmare nu reușești să ai parte de o conexiune emoțională reală cu partenerul de viață. Acest lucru te frustrează destul de mult.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 octombrie 2020

Prin faptul că vei căuta să menții controlul asupra relațiilor tale, reușești doar să demonstrezi ca simți nevoia de a fi impunătoare și dominantă. Există un singur mod de a gândi și tu ești singura care poate lua deciziile corecte. Acesta este modul în care privești tu lucrurile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 octombrie 2020

Neajunsurile emoționale pe care le trăiești într-o relație de prietenie sunt definitorii pentru tine. Decizi să te îndepărtezi de persoana în cauză. În ultima perioadă ai învățat cât este de important să te respecți. De acum înainte nu vei mai face niciun compromis în acest sens.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 octombrie 2020

Astăzi îți găsești împlinirea și vitalitatea în lucrurile noi pe care le experimentezi. Atunci când vine vorba de viața personală, ești mult mai capricioasă decât de obicei. Weekendul relaxant de care ai avut parte te ajută să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante pentru tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 octombrie 2020

Lipsa de obiectivitate te poate pune în situația de a avea dificultăți din punct de vedere sentimental. Natura ta foarte schimbătoare îți va afecta relația. În plan profesional, având în vedere că este weekend, va trebui să amâni până în ultimul moment luarea unei decizii radicale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 octombrie 2020

Chiar dacă reușiți să vă țineti departe de anumite intrigi, câțiva prieteni comuni vor fi sursa unui conflict destul de puternic dintre tine și partener. Indiferent de ceea ce vă veți spune, veți încerca să nu vă răniți. Acest aspect reprezintă temelia pe care a fost construită relația dintre voi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 octombrie 2020

Consideri că persoanele care insistă asupra faptului că ai avea nevoie de relaxare sunt cele care îți induc de fapt cel mai mult o stare de agitație psihică. Ești singura care își cunoaște limitele. Indiferent de opinia altora, tu știi ce lucruri îți afectează echilibrul interior.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 octombrie 2020

Uneori ești pusă în fața unor situații care te forțează să iei decizii dureroase. Nu integrezi cu maturitate reproșurile celor din jur. De cele mai multe ori, iei lucrurile personal și te simți foarte ușor jignită. Vorbele spuse la furie pot deveni inamicul tău în ceea ce privește viața personală.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 octombrie 2020

Teama de eșec pe care o resimți la orice pas este dăunătoare echilibrului tău emoțional. Astăzi o să fii forțată de împrejurimi să faci cheltuieli care nu sunt necesare. Deși știi să recunoști cu exactitate ceea ce simți, acest lucru nu te ajută mereu în situațiile de criză.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 octombrie 2020

Ceea ce simți astăzi și dorințele pe care le ai te fac să îți dai seama că împlinirea emoțională face parte din viața ta. În această perioadă acesta este motivul datorită căruia nu trece nicio zi fără ca tu să zâmbești cu inima deschisă. În sfârșit simți cu adevărat ceea ce înseamnă să fii împlinit. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 octombrie 2020

Zilele se scurg armonios și fără niciun fel de incidente. Îndoiala pe care o aveai în raport cu acțiunile anumitor persoane, începe să se risipească. Vitalitatea care te urmărește astăzi te ajută să te ții de planurile pe care le stabilite, atât în plan profesional, cât și personal.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 octombrie 2020

Atunci când există contradicție între acțiunile tale și între ceea ce simți, observi că îți este greu să ajungi la echilibru. În anumite situații de cumpănă în care te vei afla este indicat să te lași condusă de intuiție. Este posibil ca aceasta să te direcționeze către drumul corect.
Articole astro