Horoscopul zilei de 25 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 octombrie 2019

Din cauza dispoziției psihice, încă de la începutul zilei decizi să te izolezi în ideea de a nu înrăutăți lucrurile. Ai senzația că orice demers ai face, totul în jurul tău stagnează. Incapacitatea și starea de frustrare pe care le resimți este posibil să încline balanța în defavoarea ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 octombrie 2019

Deși viața profesională este foarte solicitantă în această perioadă, reușești să găsești un echilibru în raport cu relația personală. Începi să faci lucruri pentru sine, iar acest lucru îți oferă confort psihic. Energiile pe care le primești de la astre te ajută să îți menții vitalitatea pe întreg parcursul zilei.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 octombrie 2019

Atunci când vine vorba de viața personală și de relația în care ești implicată de mult timp, ești mai capricioasă decât de obicei. Oboseala psihică este un factor determinant în acest sens. Ești singura care își cunoaște limitele. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 octombrie 2019

Există un singur mod de a gândi și tu ești singura care poate lua deciziile corecte. Atunci când vine vorba de dinamica din cadrul echipei din care faci parte la birou, nu ești o persoană flexibilă. Cei din jur au suficiente motive pentru a te critica și o vor face cu nonșalanță.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 octombrie 2019

Disonanța astrală de astăzi aduce o stare de panică în viața ta romantică. Ți-e greu să-ți exteriorizezi sentimentele. Prin urmare nu reușești să ai parte de o conexiune emoțională reală cu partenerul de viață. Acest lucru te frustrează destul de mult.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 octombrie 2019

Scepticismul în plan personal te îndepărtează de persoana iubită. Dubiile pe care le ai în raport cu toate acțiunile sale tind să devină tot mai exagerate cu fiecare zi care trece. Simți că te afli într-un circuit închis în care nu ai o portiță pentru evadare.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 octombrie 2019

Indiferent de ceea ce îți dorești de la relația actuală, este important să vorbești deschis despre așteptările pe care le ai. Astăzi trăiești o stare continuă de anxietate. Îți este frică de tot ceea ce este imprevizibil.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 octombrie 2019

Îndoiala pe care o aveai în raport cu acțiunile anumitor persoane, începe să se risipească. Vitalitatea care te urmărește astăzi te ajută să te ții de planurile pe care le ai stabilite, atât în plan profesional, cât și personal.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 octombrie 2019

Ești obișnuită să te lupți cu obstacolele care îți ies în cale. Cu toate astea, sunt situații care te prind nepregătită. Eșecul de care ai parte în plan profesional tinde să își pună amprenta și asupra vieții personale. Este important să delimitezi cât mai bine aceste sectoare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 octombrie 2019

Deși te consideri a fi o persoană cinstită și onestă, unele din acțiunile tale demonstrează oportunismul de care te lași condusă. Influența evidentă a anumitor persoane din exterior face ca echipa din care faci parte să se ”zdruncine”.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 octombrie 2019

Lucrurile se întâmplă rapid. Fără a avea un răgaz de liniște, ajungi foarte repede la epuizare psihică. Deși îți dorești să descoperi cât mai multe aspecte despre viața ta interioară și mecanismele de apărare pe care ți le-ai dezvoltat în timp, este important totuși să nu grăbești procesul.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 octombrie 2019

Lasă-te condusă de pasiunile pe care le ai! Totul în jurul tău pare ”să joace” după indicațiile tale. Nimic din ceea ce întreprinzi nu ajunge să fie un eșec pentru tine. Treci printr-o perioadă extraordinară din punct de vedere profesional. În sfârșit se văd rezultatele muncii tale.
Articole astro