Horoscopul zilei de 25 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 octombrie 2018

Scepticismul în plan personal te îndepărtează de persoana iubită. Dubiile pe care le ai în raport cu toate acțiunile sale tind să devină tot mai exagerate cu fiecare zi care trece. Simți că te afli într-un circuit închis în care nu ai o portiță pentru evadare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 octombrie 2018

Astăzi reușești să-ți negociezi ieșirea dintr-o situație destul de dificilă la birou. Nu consideri că este cazul să fii implicată într-un conflict care nu te privește. Îți place să adopți o atitudine discretă, mai ales în ceea ce privește viața personală sau în raport cu ceea ce crezi despre lumea din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 octombrie 2018

Fire dinamică, reacțiile tale vor fi rapide. Implicată într-o relație romantică, atitudinea ta nonșalantă îl afectează destul de mult pe partener. Acesta va ceda nervos în fața ta. Dacă ești singură, nu mai ai curajul să flirtrezi cu nimeni deoarece îți este teamă că propria sexualitate nu îți va fi confirmată.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 octombrie 2018

Ești de părere că cei care insistă pe faptul că ai nevoie de relaxare îți induc de fapt cel mai mult o stare de agitație psihică. Ești singura care își cunoaște limitele. Indiferent de opinia celor din jur, știi să te oprești înainte ca stresul să își pună vremelnic amprenta asupra propriei vieți.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 octombrie 2018

Ai o dispoziție excelentă, iar șarmul tău natural va fi la înălțime în această zi. Indiferent de obstacolele de care ai parte, reușești să onorezi propriile standarde înalte atunci când vine vorba de carieră. Nu te dezici de niciuna din trăsăturile personalității tale deoarece știi foarte bine ce reprezinți ca persoană.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 octombrie 2018

Din punct de vedere astral, totul este pregătit pentru ca tu să ai parte de o zi prosperă din punct de vedere al dragostei, în special dacă ești într-o relație. Singură, ești nevoită să îți dai planurile peste cap pentru a petrece mai mult timp cu persoana care te atrage. Compromisul se merită! Garantat!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 octombrie 2018

Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi. În această zi de joi consideri că ai la îndemână toate instrumentele necesare pentru a trece cu brio peste orice obstacol. Indiferent de poziția socială pe care o adopți, nu îți negi trăirile interioare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 octombrie 2018

Intriga este prezentă la orice pas în viața ta. Indiferent de ceea ce vă veți spune, tu și partenerul veți încerca să nu vă răniți. Acest aspect reprezintă temelia pe care a fost construită relația dintre voi. La birou se anunță o perioadă destul de dificilă având în vedere modificarea termenelor de finalizare a anumitor taskuri.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 octombrie 2018

Îndoiala pe care o aveai în raport cu acțiunile anumitor persoane, începe să se risipească. Vitalitatea care te urmărește astăzi te ajută să te ții de planurile stabilite, atât în plan profesional, cât și personal. Atunci când există contradicție între acțiunile tale și între ceea ce simți, observi că îți este greu să ajungi la echilibru.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 octombrie 2018

În anumite situații de cumpănă în care te vei afla astăzi este indicat să te lași condusă de intuiție. De cele mai multe ori aceasta te direcționează către drumul corect. Familia reprezintă pentru tine un adevărat sprijin, chiar dacă sunt multe momente în care tensiunea dintre tine și cei dragi este evidentă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 octombrie 2018

Contextele ambigui în care este posibil să te afli din cauze care nu țin de tine, te vor irita peste măsură. Indiferent de ceea ce îți dorești de la relația actuală, este important să vorbești deschis despre așteptările pe care le ai. Astăzi trăiești o stare continuă de anxietate. Îți este frică de tot ceea ce este imprevizibil.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 octombrie 2018

Deși știi să recunoști cu exactitate ceea ce simți, acest lucru nu te ajută mereu în situațiile de criză. În cele mai multe din momentele acestei zile îți vei îndrepta atenția către propria persoană. Îți dorești să găsești răspunsuri pertinente care să îți justifice alegerile făcute în trecut.
Articole astro