Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 noiembrie 2021

Neajunsurile emoționale pe care le trăiești într-o relație de prietenie sunt definitorii pentru tine în ceea ce privește deciziile pe care le vei lua. În sfârșit alegi să te îndepărtezi de persoana în cauză. Îți este peste măsură de greu să faci asta, știi, dar ai nevoie de liniște.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 noiembrie 2021

Disonanța astrală de astăzi aduce o stare de panică în viața ta romantică. Ți-e greu să-ți exteriorizezi sentimentele. Prin urmare nu reușești să ai parte de o conexiune emoțională reală cu partenerul de viață. Acest lucru te frustrează destul de mult.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 noiembrie 2021

Lipsa de obiectivitate te poate pune în situația de a avea dificultăți din punct de vedere sentimental. Natura ta foarte schimbătoare îți va afecta relația. În plan profesional, vei fi nevoită să amâni până în ultimul moment luarea unei decizii radicale.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 noiembrie 2021

Pluto va avea o poziție retrogradă, iar asta va face ca tu să treci din nou prin transformări definitorii ale propriului echilibru. Indiferent cum sună asta pentru tine, faptul că acum te cunoști mult mai bine decât vreodată, îți dă o senzație de confort și de putere.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 noiembrie 2021

Ceea ce simți astăzi și dorințele pe care le ai te fac să îți dai seama ca împlinirea emoțională face parte din viața ta. În această perioadă acesta este motivul datorită căruia nu trece nicio zi fără ca tu să zâmbești cu inima deschisă. Nimic nu este mai intens resimțit față de armonia din familie.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 noiembrie 2021

Astăzi nu îți va fi ușor să comunici cu partenerul. Acesta are o dispoziție conflictuală. Încă o dată îți este foarte clară poziția pe care o ocupi în viețile anumitor persoane care pentru tine contează. Ești dată la o parte cu dezinteres și într-o manieră dezinvoltă. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 noiembrie 2021

Intriga este prezentă la orice pas în viața ta. Indiferent de ceea ce vă veți spune, tu și partenerul veți încerca să nu vă răniți. Acest aspect reprezintă temelia pe care a fost construită relația dintre voi. Îndoiala pe care o aveai în raport cu acțiunile anumitor persoane, începe să se risipească.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 noiembrie 2021

Ești obișnuită să te lupți cu obstacolele care îți ies în cale. Cu toate astea, sunt situații care te prind nepregătită. Eșecul de care ai parte în plan profesional tinde să își pună amprenta și asupra vieții personale. Este important să delimitezi cât mai bine aceste sectoare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 noiembrie 2021

Emoțiile puternice pe care le resimți astăzi este posibil să te inducă în eroare. Dacă nu vei fi sigură pe alegerile pe care le vei face, vei avea posibilitatea de a renunța la anumite compromisuri. Atât timp cât acționezi, lucrurile pot lua orice formă îți dorești.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 noiembrie 2021

Deși într-adevăr sună nepotrivit sau hilar, dai impresia celor din jur că le trăiești viața. Toate gândurile tale sunt îndreptate către anumite persoane. Nimic din ceea ce faci nu este lipsit de amprenta evenimentelor care au avut loc între tine și ele.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 noiembrie 2021

Teama de eșec pe care o resimți la orice pas este dăunătoare echilibrului tău emoțional. Astăzi o să fii forțată de împrejurimi să faci cheltuieli care nu sunt necesare. Deși știi să recunoști cu exactitate ceea ce simți, acest lucru nu te ajută mereu în situațiile de criză.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 noiembrie 2021

În raport cu anumite lucruri sau persoane, ai toată convingerea că trebuie să treci mai departe. Viața ne dă multe lecții, chiar și atunci când nu suntem pregătiți din punct de vedere emoțional. Ai de partea ta oportunități care te provoacă să ieși din zona de confort și să faci altfel lucrurile.
Articole astro