Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 noiembrie 2020

Nimic nu este mai intens resimțit față de armonia din familie. De la primele ore ale dimineții, îți ”pregătești” mintea pentru experiențele de care urmează să ai parte peste zi. Încerci mereu să practici recunoștința și această stare are un efect benefic asupra dispoziției tale psihice.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 noiembrie 2020

Provocările din carieră nu mai reprezintă pentru tine un motiv de agitație sau disconfort. Te pregătești cu conștiinciozitate de proiectul care se va finaliza în curând deoarece rezultatul pe care îl vei obține va fi o oportunitate de promovare în plan profesional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 noiembrie 2020

Deși îți dorești să descoperi cât mai multe aspecte despre viața ta interioară și despre mecanismele de apărare pe care ți le-ai dezvoltat în timp, este important totuși să nu grăbești procesul. Ai răbdare cu tine! Fii îngăduitoare cu tine!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 noiembrie 2020

Atunci când există contradicție între acțiunile tale și între ceea ce simți, observi că îți este greu să ajungi la echilibru. În anumite situații de cumpănă în care te vei afla este indicat să te lași condusă de intuiție. Este posibil ca aceasta să te direcționeze către drumul corect.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 noiembrie 2020

Indiferent de ceea ce vă veți spune, încercați să nu vă răniți! Acesta este sfatul pe care îl primești mereu de la cei mai înțelepți decât tine cu privire la relația de cuplu. Senzația de confort total și respectul sunt esențiale pentru trăinicia acestei relații atât de delicate.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 noiembrie 2020

Cei din jur îți pun multe piedici. Ai ajuns să fii foarte evazivă în acțiuni pentru a putea evita ca lumea să intervină fără scrupule în intențiile tale. Chiar dacă drumul pe care îl vei parcurge va fi anevoios, reușita va fi toată a ta. Ceea ce vei simți în acele momente, nimeni nu va putea să neutralizeze.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 noiembrie 2020

Dubiile pe care le ai în raport cu toate acțiunile tale tind să devină tot mai exagerate cu fiecare zi care trece. Indiferent de ceea ce îți dorești de la relația actuală, este important să vorbești deschis despre așteptările pe care le ai. Astăzi trăiești o stare continuă de anxietate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 noiembrie 2020

Ceea ce simți astăzi și dorințele pe care le ai te fac să îți dai seama că împlinirea emoțională face parte din viața ta. Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe în ceea ce te privește.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 noiembrie 2020

Investești mult în dezvoltarea personală și ești pregătită să faci față provocărilor pe care le presupune acest proces. Te încrezi mult în propria persoană și ești convinsă că niciun obstacol nu te va opri să îți atingi obiectivele, cu precădere în această perioadă a vieții tale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 noiembrie 2020

Lipsa de obiectivitate te poate pune în situația de a avea dificultăți din punct de vedere sentimental. Natura ta foarte schimbătoare îți va afecta relația. În plan profesional va trebui să amâni până în ultimul moment luarea unei decizii radicale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 noiembrie 2020

Deși treci prin clipe dificile, consideri că nu ai nevoie sfaturi sau îndrumări, de niciun fel. Independența ta emoțională și-a spus mereu cuvântul în astfel de contexte. Te bucuri din plin de această zi de miercuri deoarece petreci timp de calitate alături de cei dragi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 noiembrie 2020

Agitația socială din jur te indispune și parcă nu mai ai dispoziția necesară de a face totul într-o fugă continuă. Modul în care te raportezi la propriile eșecuri te ajută să adopți o atitudine tolerantă și empatică față de sine. Acest aspect este esențial pentru ”a supraviețui”.  
Articole astro