Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 noiembrie 2019

Dubiile pe care le ai în raport cu toate acțiunile tale tind să devină tot mai exagerate cu fiecare zi care trece. Indiferent de ceea ce îți dorești de la relația actuală, este important să vorbești deschis despre așteptările pe care le ai. Astăzi trăiești o stare continuă de anxietate.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 noiembrie 2019

O discuție legată de bani te poate pune într-o postură inconfortabilă. Nu vorbești cu oricine despre acest subiect și nici nu ești interesată de nivelul de trai al celor din jur. Atunci când te afli în mijlocul unui conflict, este indicat să te liniștești înainte de a-ți expune opinia.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 noiembrie 2019

Îți este frică de tot ceea ce este imprevizibil. Deși te consideri a fi o persoană cinstită și onestă, unele din acțiunile tale demonstrează oportunismul de care te lași condusă. Poate fi vorba doar de un mecanism de apărare totuși. Ai încredere în tine!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 noiembrie 2019

Primești semnale clare că anumite relații din viața ta nu sunt ok, dar îți dorești să rămâi rezervată cu privire la ceea ce simți tu. Nu vrei să fii în postura de a da explicații. Te simți pusă la zid și acest sentiment este mai puternic decât orice altă emoție. Ai grijă însă la forma pe care o pot lua lucrurile dacă vei rămâne indiferentă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 noiembrie 2019

Cei din jur îți pun multe piedici. Ai ajuns să fii foarte evazivă în acțiuni pentru a putea evita ca lumea să intervină fără scrupule în intențiile tale. Chiar dacă drumul pe care îl vei parcurge va fi anevoios, reușita va fi toată a ta. Ceea ce vei simți în acele momente, nimeni nu va putea să neutralizeze.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 noiembrie 2019

Ciclurile pe care le realizează Saturn astăzi îți induc o stare de agitație care te ajută să îndeplinești cu succes toate obiectivele proiectate. La nivel personal ai tendința să adopți un comportament defensiv deoarece nu ai încredere în intențiile celor din jur.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 noiembrie 2019

Neînțelegerile legate de viitor vor strica astăzi atmosfera în cadrul relației personale. Te pregătești cu conștiinciozitate de proiectul care se va finaliza în curând deoarece rezultatul pe care îl vei obține va fi o oportunitate de promovare în plan profesional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 noiembrie 2019

Te încrezi tot mai mult în propria persoană și ești convinsă că niciun obstacol nu te va opri să îți atingi obiectivele, cu precădere în această perioadă a vieții tale. La nivel profesional ai parte de o zi intensă, plină de provocări.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 noiembrie 2019

În anumite situații de cumpănă în care te vei afla astăzi este indicat să te lași condusă de intuiție. Nu mai ai nevoie de confirmarea celor din jur pentru toate acțiunile pe care le întreprinzi, dar asta nu înseamnă că nu simți nevoia să fii apreciată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 noiembrie 2019

Indiferent de ceea ce îți dorești de la relația romantică actuală, este important să vorbești deschis despre așteptările pe care le ai. Se întâmplă tot mai des să îți fie distrasă atenția de la lucrurile cu adevărat importante.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 noiembrie 2019

Chiar dacă reușiți să vă țineti departe de anumite intrigi, câțiva prieteni comuni vor fi sursa unui conflict destul de puternic dintre tine și partener. Indiferent de ceea ce vă veți spune, veți încerca să nu vă răniți. Acest aspect reprezintă temelia pe care a fost construită relația dintre voi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 noiembrie 2019

Ceea ce simți astăzi și dorințele pe care le ai te fac să îți dai seama ca împlinirea emoțională face parte din viața ta. În această perioadă acesta este motivul datorită căruia nu trece nicio zi fără ca tu să zâmbești cu inima deschisă. Nimic nu este mai intens resimțit față de armonia din familie.
Articole astro