Horoscopul zilei de 25 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 noiembrie 2018

Lipsa de obiectivitate te poate pune în situația de a avea dificultăți din punct de vedere sentimental. Natura ta foarte schimbătoare îți va afecta relația. În plan profesional, având în vedere că este weekend, va trebui să amâni până în ultimul moment luarea unei decizii radicale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 noiembrie 2018

Neînțelegerile legate de planurile de viitor vor strica astăzi atmosfera în cadrul relației personale. Chiar dacă provocările te solicită psihic și emoțional, acestea aduc schimbarea în viața ta. Uneori te simți mult prea constrânsă de anumite persoane pentru a face alegeri înțelepte.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 noiembrie 2018

Chiar dacă reușiți să vă țineti departe de anumite intrigi, câțiva prieteni comuni vor fi sursa unui conflict destul de puternic dintre tine și partener. Indiferent de ceea ce vă veți spune, veți încerca să nu vă răniți. Acest aspect reprezintă temelia pe care a fost construită relația dintre voi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 noiembrie 2018

Zilele se scurg armonios și fără niciun fel de incidente. Îndoiala pe care o aveai în raport cu acțiunile anumitor persoane, începe să se risipească. Vitalitatea care te urmărește astăzi te ajută să te ții de planurile pe care le ai stabilite, atât în plan profesional, cât și personal.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 noiembrie 2018

Astăzi o să fii forțată de împrejurimi să faci cheltuieli care nu sunt necesare. Deși știi să recunoști cu exactitate ceea ce simți, acest lucru nu te ajută mereu în situațiile de criză. Ești obișnuită să te lupți cu obstacolele care îți ies în cale. Cu toate astea, sunt situații care te prind nepregătită.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 noiembrie 2018

Problemele complicate și imprevizibile de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul resursele interioare. Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de energia lui Jupiter. Mai mult decât atât, nici sprijinul celor de lângă tine nu este de desconsiderat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 noiembrie 2018

Nu știi niciodată ce porți ți se pot deschide atunci când interacționezi cu oameni pe care nu îi cunoști sau ai o viață socială intensă. În această perioadă, cariera are nevoie de mai multă stimulare. Fără să îți dai seama de acest lucru, partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 noiembrie 2018

Nu îți dorești să mai afli răspunsuri și de aceea nu mai adresezi întrebări. Saturn va fi foarte expresiv pe parcursul acestei zile, mai ales atunci când confuzia pare să îți invadeze rațiunea. Îți explorezi mai mult viața interioară și te lași condusă de esența lucrurilor pe care le descoperi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 noiembrie 2018

Chiar dacă de obicei ți-e ușor să-ți ierți jumătatea, este foarte posibil ca starea de confuzie pe care o trăiești să nu îți mai permită să faci asta. Nimic nu îți merge astăzi conform planului. Modul în care ajungi să pui problema atunci când te afli în situații limită, te ajută să te ferești de interiorizarea sentimentului de învinovățire.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 noiembrie 2018

Ceea ce simți astăzi și dorințele pe care le ai te fac să îți dai seama că împlinirea emoțională face parte din viața ta. Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe în ceea ce te privește.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 noiembrie 2018

Astăzi nu îți va fi ușor să comunici cu partenerul. Acesta are o dispoziție conflictuală. Încă o dată îți este foarte clară poziția pe care o ocupi în viețile anumitor persoane care pentru tine contează. Ești dată la o parte cu dezinteres și într-un mod foarte dezinvolt. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 noiembrie 2018

Uneori ești pusă în fața unor situații care te forțează să iei decizii dureroase. Nu integrezi cu maturitate reproșurile celor din jur. De cele mai multe ori, iei lucrurile personal și te simți foarte ușor jignită. Vorbele spuse la furie pot deveni inamicul tău în ceea ce privește viața personală.
Articole astro