Horoscopul zilei de 25 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 martie 2021

Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. În această zi alegi însă să te lași condusă de ceea ce simți. Faci pași importanți în anumite relații importante pentru tine, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 martie 2021

Îndoiala pe care o aveai în raport cu acțiunile anumitor persoane, începe să se risipească. Vitalitatea care te urmărește astăzi te ajută să te ții de planurile stabilite, atât în plan profesional, cât și personal. Atunci când există contradicție între acțiunile tale și între ceea ce simți, observi că îți este greu să ajungi la echilibru.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 martie 2021

Emoțiile puternice pe care le resimți astăzi este posibil să te inducă în eroare. Dacă nu vei fi sigură pe alegerile pe care le vei face, vei avea posibilitatea de a renunța la anumite compromisuri. Atât timp cât acționezi, lucrurile pot lua orice formă îți dorești.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 martie 2021

Ceea ce simți astăzi și dorințele pe care le ai te fac să îți dai seama ca împlinirea emoțională face parte din viața ta. În această perioadă acesta este motivul datorită căruia nu trece nicio zi fără ca tu să zâmbești. În sfârșit simți cu adevărat ceea ce înseamnă să fii împlinit. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 martie 2021

Scepticismul în plan personal te îndepărtează de persoana iubită. Dubiile pe care le ai în raport cu toate acțiunile sale tind să devină tot mai exagerate cu fiecare zi care trece. Simți că te afli într-un circuit închis în care nu ai o portiță pentru evadare.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 martie 2021

Deși știi să recunoști cu exactitate ceea ce simți, acest lucru nu te ajută mereu în situațiile de criză. În cele mai multe din momentele acestei zile îți vei îndrepta atenția către propria persoană. Îți dorești să găsești răspunsuri pertinente care să îți justifice alegerile făcute în trecut.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 martie 2021

”Risipa” care are loc astăzi la nivel energetic trebuie tratată cu mai multă responsabilitate, mai ales dacă te simți și foarte obosită. Problemele complicate și imprevizibile de care ai parte în această perioadă te vor face să îți epuizezi întru totul resursele interioare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 martie 2021

În raport cu anumite lucruri sau persoane, ai toată convingerea că trebuie să treci mai departe. Viața ne dă multe lecții, chiar și atunci când nu suntem pregătiți din punct de vedere emoțional. Ai de partea ta oportunități care te provoacă să ieși din zona de confort și să faci altfel lucrurile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 martie 2021

Influența preponderentă a lui Saturn este ”palpabilă” în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le resimți uneori te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 martie 2021

În anumite situații de cumpănă este indicat să te lași condusă de intuiție. De cele mai multe ori aceasta te direcționează către drumul corect. Familia reprezintă pentru tine un adevărat sprijin, chiar dacă sunt multe momente în care tensiunea dintre tine și cei dragi este evidentă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 martie 2021

Marte și Saturn vor avea o poziție retrogradă, iar asta va face ca tu să treci din nou prin transformări definitorii ale propriului echilibru. Indiferent cum sună asta pentru tine, faptul că acum te cunoști mult mai bine decât vreodată, îți dă o senzație de confort și de putere.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 martie 2021

Momentele de liniște și regăsire pe care le trăiești alături de cei dragi, în familie, sunt de neprețuit pentru tine. Cuvintele pot deveni inamicul tău în ceea ce privește viața personală. Ești duală atunci când vine vorba de alegeri bazate pe emoții deoarece ești conștientă că acestea te pot ghida greșit.
Articole astro