Horoscopul zilei de 25 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 martie 2020

Într-o relație, atitudinea ta nonșalantă îl afectează pe partener. Acesta va ceda nervos în fața ta. Dacă ești singură, nu mai ai curajul să inviți pe cineva în oraș de frică să nu fii plăcută. Lipsa încrederii în sine a fost dintotdeauna principalul tău ”inamic”. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 martie 2020

În urma eșecurilor pe care le-ai trăit, cariera nu mai are parte de dedicarea ta. Această răstunare de situații nu este neapărat în dezavantajul tău. Ai nevoie de timp pentru sine. Trebuie să te îngrijești mai mult de echilibrul interior.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 martie 2020

Astăzi o să fii forțată de împrejurimi să faci cheltuieli care nu sunt necesare. Deși știi să recunoști cu exactitate ceea ce simți, acest lucru nu te ajută mereu în situațiile de criză. Mai mult decât atât, agresivitatea cu care îți expui trăirile îi va îndepărta de tine pe cei dragi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 martie 2020

Deși viața profesională este foarte solicitantă în această perioadă, reușești să găsești un echilibru în raport cu relația personală. Începi să faci lucruri pentru sine, iar acest lucru îți oferă confort psihic. Energiile pe care le primești de la astre te ajută să îți menții vitalitatea pe întreg parcursul zilei.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 martie 2020

Comunicarea cu ”sufletul pereche” din cadrul relațiilor de prietenie devine din ce în ce mai fluidă. Este posibil ca în sfârșit să redescoperiți acele părți din voi care v-au adus cândva aproape una de cealaltă. Adori să ai un program plin de activități care te provoacă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 martie 2020

Nu îți dorești să mai afli răspunsuri și de aceea nu mai adresezi întrebări. Astrele vor fi ”expresive” pe parcursul acestei zile, mai ales atunci când confuzia pare să îți invadeze rațiunea. Îți explorezi mai mult viața interioară și te lași condusă de esența lucrurilor pe care le descoperi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 martie 2020

Eșecul de care ai parte în plan profesional tinde să își pună amprenta și asupra vieții personale. Este important să delimitezi cât mai bine aceste două sectoare. Deși preocupările tale de zi cu zi sunt dintre cele mai variate, tot ai tendința să te simți înconjurată de rutină.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 martie 2020

Zilele se scurg armonios și fără niciun fel de incidente. Îndoiala pe care o aveai în raport cu acțiunile anumitor persoane, începe să se risipească. Vitalitatea care te urmărește astăzi te ajută să te ții de planurile pe care le ai stabilite, atât în plan profesional, cât și personal.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 martie 2020

Prin faptul că vei căuta mereu să menții controlul asupra relațiilor tale, reușești doar să demonstrezi că simți nevoia de a fi impunătoare și dominantă. Acest mod a de fi irită și îndepărtează posibilii parteneri romantici. Ți-e greu să-ți exteriorizezi sentimentele într-o altă manieră.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 martie 2020

Influența energetică preponderentă a lui Saturn este întotdeauna palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le resimți în această perioadă te împing de la spate să iei decizii greșite, bazate doar pe sentimente.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 martie 2020

Agitația socială din jur te indispune și parcă nu ai dispoziția necesară de a mai face totul într-o fugă continuă. Viața ta are nevoie de lucruri focusate și de o mai bună organizare a timpului. Astăzi, expunerea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi ușor neînțelegerile de care ai parte în plan personal.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 martie 2020

Încearcă să te focusezi pe propriile obiective, în loc să te arăți atât de disponibilă în raport cu cererile celor din jur! Ai multe proiecte puse în stand-by tocmai din cauza ineficienței de care dai dovadă atunci când îți setezi prioritățile. Această stare de fapt va ajunge să te frustreze.  
Articole astro