Horoscopul zilei de 25 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 martie 2019

Te focusezi pe propriile obiective, anulezi cu succes dorința celor din jur de a-și pune amprenta pe alegerile pe care le faci și astfel reușești să ieși la liman după o perioadă extrem de dificilă pentru tine. Viața personală prinde și ea culoare odată cu ”transformarea” ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 martie 2019

Primăvara aduce întotdeauna extrem de multe provocări în toate sectoarele vieții tale. De demult așteptai să reintri în joc! Din cauza unei influențe ambigui pe care o vei ”recepționa” de la Marte, vei da peste persoane care îți induc din nou nevoia de a le proteja. Acum știi însă ce rol trebuie să îți asumi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 martie 2019

Încearcă să nu rămâi prea ancorată în unele relații din viața ta! Deși nu îți dai seama de acest lucru, cu fiecare gând ”alimentezi” acel tip de comportament care ia o formă distructivă pentru propria persoană. În următoarea perioadă este imperios necesar să acționezi cât mai precaut și să nu iei decizii conduse de ceea ce simți.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 martie 2019

Sentimentele pe care le ai sunt pe alocuri ușor explozive. Sunt situații în care nu reușești să le ții în frâu. Viața ți-ar fi mult mai ușoară dacă ai putea face asta. Astăzi ești pusă în postura de a face o alegere dificilă. Reușești să treci repede peste starea de disconfort pe care ți-o creează această situație.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 martie 2019

O întâmplare ciudată și destul de tensionată îți atrage atentia și te face să te gândești mai mult la familia și prietenii tăi. Vezi în jurul tău persoane superficiale care nu știu să aprecieze ceea ce au. Această realitate se pare că te sperie mai mult ca niciodată.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 martie 2019

Ai senzația că cei din jur sunt mereu la dispoziția ta, iar acest fapt te face să fii destul de arogantă. Pui nevoile tale mereu pe primul loc, chiar dacă sunt situații în care flexibilitatea și o atitudine mai empatică sunt necesare. Mercur-Neptun, această diadă energetică, te va face astăzi să fii mult prea discordantă în acțiuni.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 martie 2019

Planurile tale pot fi date foarte ușor peste cap atât timp cât nu au în spate o strategie. Devii tot mai conștientă de acest lucru, mai ales raportându-te la contextele profesionale. Începi săptămâna cu zâmbetul pe buze și cu o atitudine pozitivă, indiferent de vremea capricioasă.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 martie 2019

Tensiunea psihică pe care ai tot resimțit-o în ultima perioadă se va ”risipi” având în vedere că primești afecțiunea și ajutorul de care ai nevoie. Sunt persoane în viața ta care îți demonstrează că orice relație, profesională sau personală, te ajută ”să crești”.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 martie 2019

Puterea pe care simți că o deții în anumite contexte te face să acționezi imprudent. Așteptările celor din jur raportate la persoana ta devin tot mai exagerate odată ce le demonstrezi că ești o femeie independentă și sigură pe sine. Nu te simți obligată să urmezi sfaturile celor dragi!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 martie 2019

Motivația pentru a face anumite schimbări în viața ta este destul de fluctuantă. De cele mai multe ori nu ai capacitatea de a te focusa pe ceea ce este important, chiar dacă în mintea ta, obiectivele par să fie destul de clar definite. Nu te detașa de perseverența care te caracterizează dintotdeauna!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 martie 2019

Relația personală este prima ta prioritate din această perioadă. Tot ceea ce vei face te va ajuta să îți resetezi o serie din valorile morale, dar și să descoperi lucruri noi despre propria persoană. Sunt mulți cei care se bazează pe tine la birou, chiar dacă știu că nu ai o zi prea bună.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 martie 2019

”Restructurările” financiare la care te gândești de ceva timp vor trebui puse în aplicare dacă îți dorești să faci economii pentru concediu. Prezența ta poate fi considerată a fi una ”puternică”. Cei din jur se raportează destul de mult la tine atunci când fac alegeri sau încearcă să vorbească despre sine.
Articole astro