Horoscopul zilei de 25 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 mai 2019

Vorbele tale sunt lipsite de esență, mai ales atunci când acestea se opun propriilor acțiuni. Te lansezi în tot felul de susțineri ale ideilor pe care le ai încât uiți faptul că exuberanța ta poate crea disconfort celor din jur. Din păcate, stagnezi destul de mult la capitolul ”proiecte personale”.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 mai 2019

Diada Soare-Lună va influența toată plaja de acțiuni de astăzi. Începutul zilei vine cu provocări în plan personal. Relația în care ești implicată va trece printr-o schimbare definitorie de dinamică. Vei fi nevoită să te gândești la confortul tuturor celor implicați înainte de a lua o decizie care te privește doar pe tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 mai 2019

Lipsa de obiectivitate te poate pune în situația de a avea dificultăți din punct de vedere sentimental. Natura ta foarte schimbătoare îți va afecta relația. În plan profesional, având în vedere că este weekend, va trebui să amâni până în ultimul moment luarea unei decizii radicale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 mai 2019

Înfrânează puțin dorința de a fi mereu pe primul loc și încearcă să intri în contact real chiar și cu acele persoane sau lucruri pe care le consideri a fi insignifiante pentru echilibrul tău! Viața ta are nevoie de un plus de valoare și nu vorbim acum de cea financiară.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 mai 2019

Deși treci prin clipe dificile, consideri că nu ai nevoie sfaturi sau îndrumări, de niciun fel. Independența ta emoțională și-a spus mereu cuvântul în astfel de contexte. Te bucuri din plin de această zi de weekend deoarece petreci timp de calitate alături de cei dragi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 mai 2019

Acțiunile tale sunt mereu reflexia comportamentului celor din jur. La tine niciodată nu primează adevăratele sentimente sau emoții, ci doar o expunere modificată a lor. Lipsa ta de autenticitate nu este pe plac multor prieteni din viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 mai 2019

Practica zilnică a unei gândiri pozitive te poate ajută să elimini o bună parte din premisele unei anumite situații confuze pe care o trăiești. Prospectarea în plan profesional te poate aduce mai aproape de visurile pe care le ai. Nu rămâne indiferentă în fața posibilității de a face ceva ce iubești cu adevărat!  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 mai 2019

Propunerile de care ai parte în sectorul profesional îți dau multă încredere că vei atinge succesul așa cum ți-l imaginezi de mic copil. Drumul a fost destul de anevoios chiar și până în punctul în care te afli în prezent, dar sprijinul și încrederea oferite de cei dragi au fost mereu ca un catalizator pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 mai 2019

Neînțelegerile legate de planurile de viitor vor strica astăzi atmosfera în cadrul relației personale. Chiar dacă provocările te solicită psihic și emoțional, acestea aduc schimbarea în viața ta. Uneori te simți mult prea constrânsă de anumite persoane pentru a face alegeri pe care ele le consideră a fi înțelepte.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 mai 2019

Atunci când există contradicție între acțiunile tale și între ceea ce simți, observi că îți este greu să ajungi la echilibru. În anumite situații de cumpănă în care te vei afla este indicat să te lași condusă de intuiție. Este posibil ca aceasta să te direcționeze către drumul corect.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 mai 2019

Firea ta schimbătoare îi face pe cei din jur să nu îți acorde încrederea de care ai nevoie pentru a fi mai îndrăzneață în raport cu propriile visuri. Astăzi te complaci într-o stare de spirit apatică. Neîncrederea în sine se adâncește cu fiecare eșec pe care îl trăiești, dar nu ți-l asumi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 mai 2019

Îți dai seama că deși unele alegeri făcute ți-au provocat multă suferință și dezamăgire, viața îți este mai senină acum. Momentele critice au trecut și acum poți culege ”roadele”. Cariera continuă să fie pentru tine destul de solicitantă din punct de vedere psihic
Articole astro