Horoscopul zilei de 25 mai 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 mai 2018

Disonanța astrală aduce o stare de panică în viața ta romantică. Ți-e greu să-ți exteriorizezi sentimentele. Prin urmare nu reușești să ai parte de o conexiune emoțională reală cu partenerul de viață. Acest lucru te frustrează destul de mult.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 mai 2018

În viața sentimentală nu se vede niciun nor la orizont. Cu toate astea, această zi nu va fi foarte liniștită. Asta o să-ți placă deoarece au loc tot felul de schimbări în viața ta. Există un singur mod de a gândi și tu ești singura care poate lua deciziile corecte în ceea ce te privește.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 mai 2018

Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le simți te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 mai 2018

În plan personal ai mereu tendința să îți neglijezi emoțiile și nevoile. Fără să îți dai seama, acesta a devenit modul tău de a te raporta la relațiile cu cei din jur. Energia intermitentă pe care o primești din partea astrelor are tendința să te debusoleze și mai mult pe parcursul acestei zile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 mai 2018

Singură, astăzi ești nevoită să îți dai planurile peste cap pentru a petrece mai mult timp cu persoana care te atrage. Compromisul se merită garantat! Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop. Sunt situații a căror esență ajungi să o înțelegi după mult timp.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 mai 2018

Majoritatea oamenilor de care te atașezi, vin și pleacă din viața ta fără nicio motivație. Te simți descumpănită în fața acestui incontestabil adevăr. Este momentul să înveți să fii mai indiferentă cu privire la acest aspect. Acest lucru este important pentru echilibrul tău interior.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 mai 2018

Teama de eșec pe care o resimți la orice pas este dăunătoare echilibrului tău emoțional. Astăzi o să fii forțată de împrejurimi să faci cheltuieli care nu sunt necesare. Piedicile pe care încearcă unii să ți le pună sunt doar provocări în ceea ce te privește.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 mai 2018

Lipsa de obiectivitate te poate pune în situația de a avea dificultăți din punct de vedere sentimental. Natura ta foarte schimbătoare îți va afecta relația. În plan profesional, astăzi va trebui să amâni până în ultimul moment luarea unei decizii radicale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 mai 2018

Neînțelegerile legate de viitor vor strica astăzi atmosfera în cadrul relației personale. Chiar dacă provocările te solicită psihic și emoțional, acestea aduc schimbarea în viața ta. Uneori te simți mult prea constrânsă de anumite persoane pentru a face anumite alegeri.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 mai 2018

Chiar dacă reușiți să vă țineti departe de anumite intrigi, câțiva prieteni comuni vor fi sursa unui conflict destul de puternic dintre tine și partener. Indiferent de ceea ce vă veți spune, veți încerca să nu vă răniți. Acest aspect reprezintă temelia pe care a fost construită relația dintre voi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 mai 2018

Nimic nu mai merge astăzi conform planului. Prin urmare, decizi să te izolezi în ideea de a nu înrăutăți lucrurile. Oricum ar fi, îți priește mai mult decât crezi această detașare la care apelezi. Uneori a lua o pauză de la tot ceea ce trăim are darul ne a ne oferi exact schimbarea de care avem nevoie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 mai 2018

Emoțiile tulburătoare pe care le resimți au efecte vizibile la nivel somatic. Îți este foarte greu să rămâi pozitivă și echilibrată având în vedere lucrurile care se întâmplă. Te așteaptă o zi dificilă din punct de vedere emoțional. Spre seară lucrurile se vor așeza într-o manieră care îți readuce echilibrul.
Articole astro