Horoscopul zilei de 25 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 iulie 2019

Ceea ce simți astăzi și dorințele pe care le ai te fac să îți dai seama că împlinirea emoțională face parte din viața ta. Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe în ceea ce te privește.    

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 iulie 2019

Scepticismul în plan personal te îndepărtează de persoana iubită. Dubiile pe care le ai în raport cu toate acțiunile sale devin tot mai exagerate cu fiecare zi care trece. Simți că te afli într-un circuit închis în care nu ai o portiță pentru evadare.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 iulie 2019

Nu consideri că este cazul să fii implicată într-un conflict care nu te privește. Îți place să adopți o atitudine discretă, mai ales în ceea ce privește viața personală sau în raport cu ceea ce crezi despre lumea din jur. La birou te simți de multe ori neîndreptățită în raport cu acțiunile celor din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 iulie 2019

Astăzi nu îți va fi ușor să comunici cu partenerul. Acesta are o dispoziție conflictuală. Încă o dată îți este foarte clară poziția pe care o ocupi în viețile anumitor persoane care pentru tine contează. Ești dată la o parte cu dezinteres și într-o manieră dezinvoltă. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 iulie 2019

În contexte profesionale nu integrezi cu maturitate reproșurile celor din jur. De cele mai multe ori, iei lucrurile personal. Momentele de liniște și regăsire pe care le trăiești alături de cei dragi, în familie, sunt de neprețuit pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 iulie 2019

Consideri că ți se face o nedreptate ori de câte ori oamenii nu te aleg. Deși negi acest adevăr, îți dorești exclusivitate în viețile tuturor, iar asta nu este posibil. Atunci când există contradicție între acțiunile tale și între ceea ce simți, observi că îți este greu să ajungi la echilibru.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 iulie 2019

Deși îți dorești să descoperi cât mai multe aspecte despre viața ta interioară și despre mecanismele de apărare pe care ți le-ai dezvoltat în timp, este important totuși să nu grăbești procesul. Ai răbdare cu tine! Fii îngăduitoare cu tine!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 iulie 2019

Ești obișnuită să te lupți cu obstacolele care îți ies în cale. Cu toate astea, sunt situații care te prind nepregătită. Eșecul de care ai parte în plan profesional tinde să își pună amprenta și asupra vieții personale. Este important să delimitezi cât mai bine aceste sectoare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 iulie 2019

Relația personală este prima ta prioritate din această perioadă. Tot ceea ce vei face te va ajuta să îți resetezi o serie din valorile morale, dar și să descoperi lucruri noi despre propria persoană. Sunt mulți cei care se bazează pe tine la birou, chiar dacă știu că nu ai o zi prea bună.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 iulie 2019

În plan profesional, astăzi va trebui să amâni până în ultimul moment luarea unei decizii radicale. Chiar dacă de obicei ți-e ușor să-ți ierți jumătatea, este foarte posibil ca starea de confuzie pe care o trăiești să nu îți mai permită să faci asta. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 iulie 2019

Emoțiile puternice pe care le resimți astăzi este posibil să te inducă în eroare. Dacă nu vei fi sigură pe alegerile pe care le vei face, vei avea posibilitatea de a renunța la anumite compromisuri. Atât timp cât acționezi, lucrurile pot lua orice formă îți dorești.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 iulie 2019

Influența preponderentă a lui Saturn este ”palpabilă” în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le resimți uneori te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile.
Articole astro