Horoscopul zilei de 25 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 ianuarie 2019

Departamentul în care lucrezi s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă. La momentul actual aveţi noi proiecte foarte interesante pe care le desfăşuraţi, iar tu vei fi mereu în mijlocul activității. Ai o abilitate extraordinară de a-i mobiliza pe cei din jur şi de a-i motiva să își urmeze visurile. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 ianuarie 2019

Tot ceea ce vei întreprinde astăzi va avea un scop bine definit. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, constați cu tristețe că încă îți este dificil să te detașezi de anumite persoane. Ancora emoțională construită în timp în raport cu ele este greu de eliminat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 ianuarie 2019

Toate drumurile par să ţi se deschidă astăzi în ceea ce privește cariera. Din păcate, în plan personal, lucrurile nu se prezintă sub cele mai bine auspicii. Starea ta de sănătate este încă precară și va mai dura până vei reuși să te repui pe picioare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 ianuarie 2019

Prin faptul că vei căuta mereu să menții controlul asupra relațiilor tale, reușești doar să demonstrezi că simți nevoia de a fi impunătoare și dominantă. Acest mod a de fi îi irită și îi îndepărtează pe posibilii parteneri romantici. Ți-e greu să-ți exteriorizezi sentimentele într-o altă manieră.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 ianuarie 2019

Ești dispusă mai degrabă să faci compromisuri decât să alegi calea competiției. Din păcate, nu ai energia necesară pentru a te implica în prea multe activități sociale și oricum îți dorești să petreci mai mult timp cu familia. Ai nevoie de căldura pe care o găsești doar în căminul de acasă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 ianuarie 2019

Influența preponderentă a lui Saturn este întotdeauna palpabilă în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le resimți în această perioadă te împing de la spate să iei decizii greșite, bazate doar pe sentimente. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 ianuarie 2019

Disonanța astrală aduce o stare de panică în viața ta romantică. Ți-e greu să-ți exteriorizezi sentimentele. Prin urmare nu reușești să ai parte de o conexiune emoțională reală cu partenerul de viață. Acest lucru te frustrează destul de mult, mai ales în această perioadă în care ai nevoie de afecțiune.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 ianuarie 2019

Începând cu această zi și pentru o perioadă mai lungă, prioritatea ta va fi reconectarea cu propriul sine. Investești mult în dezvoltarea personală și ești pregătită să faci față provocărilor pe care le presupune acest proces. În carieră totul decurge conform planului și de aceea nu este nevoie să investești prea multă energie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 ianuarie 2019

Partenerul de viață are astăzi o dispoziție conflictuală. O discuție în contradictoriu va crea destul de mult disconfort psihic, de ambele părți. Dacă alegi să petreci timpul singură, o vei face pentru binele legăturii dintre voi. Deși nu înțelege decizia ta, o respectă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 ianuarie 2019

Îți îndrepți atenția către tot ceea ce înseamnă material. Ai nevoie să te focusezi pe această parte din viața ta pentru a neutraliza dezmăgirile pe care le trăiești în plan personal. Te încrezi mult în propria persoană și ești convinsă că niciun obstacol nu te va opri să îți atingi obiectivele.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 ianuarie 2019

Ai senzația că orice demers ai face, totul în jurul tău stagnează. Incapacitatea și starea de frustrare pe care le resimți este posibil să încline balanța în defavoarea ta. Atunci când vorba de ajutorul pe care ești dispusă să îl oferi celor din jur, acesta este necondiționat.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 ianuarie 2019

Odată ce Mercur se va focusa asupra zodiei tale, simți nevoia să petreci mai mult timp singură. Agitația socială din jur te indispune și parcă nu ai dispoziția necesară de a mai face totul într-o fugă continuă. Viața ta are nevoie de lucruri focusate și de o mai bună organizare a timpului.
Articole astro