Horoscopul zilei de 25 februarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 februarie 2022

Vorbele spuse la furie pot deveni inamicul tău în ceea ce privește viața personală. Încă o dată îți este foarte clară poziția pe care o ocupi în viețile anumitor persoane care pentru tine contează. Ești dată la o parte cu dezinteres și într-un mod foarte dezinvolt. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 februarie 2022

Deși știi să recunoști cu exactitate ceea ce simți, acest lucru nu te ajută mereu în situațiile de criză. Ești obișnuită să te lupți cu obstacolele care îți ies în cale. Cu toate astea, sunt situații care te prind nepregătită, mai ales din punct de vedere emoțional.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 februarie 2022

Tot ceea ce vei întreprinde astăzi va avea un scop bine definit. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, constați cu tristețe că încă îți este dificil să te detașezi de anumite persoane. Adopți un comportament pasiv-agresiv și asta îi va răni pe cei din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 februarie 2022

Disonanța astrală de astăzi aduce o stare de panică în viața ta romantică. Ți-e greu să-ți exteriorizezi sentimentele. Prin urmare nu reușești să ai parte de o conexiune emoțională reală cu partenerul de viață. Acest lucru te frustrează destul de mult.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 februarie 2022

Deși te consideri a fi o persoană cinstită și onestă, unele din acțiunile tale demonstrează oportunismul de care te lași condusă. Influența evidentă a anumitor persoane din exterior face ca echipa din care faci parte la birou să se ”zdruncine”.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 februarie 2022

Există un singur mod de a gândi și tu ești singura care poate lua deciziile corecte. Atunci când vine vorba de dinamica din cadrul echipei din care faci parte la birou, nu ești o persoană flexibilă. Cei din jur au suficiente motive pentru a te critica și o vor face cu nonșalanță.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 februarie 2022

Ești obișnuită să te lupți cu obstacolele care îți ies în cale. Cu toate astea, sunt situații care te prind nepregătită. Eșecul de care ai parte în plan profesional tinde să își pună amprenta și asupra vieții personale. Este important să delimitezi cât mai bine aceste sectoare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 februarie 2022

Deși viața profesională este foarte solicitantă în această perioadă, reușești să găsești un echilibru în raport cu relația personală. Începi să faci lucruri pentru sine, iar acest lucru îți oferă confort psihic. Energiile pe care le primești de la astre te ajută să îți menții vitalitatea pe întreg parcursul zilei.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 februarie 2022

Deși îți dorești să descoperi cât mai multe aspecte despre viața ta interioară și mecanismele de apărare pe care ți le-ai dezvoltat în timp, este important totuși să nu grăbești procesul. Neînțelegerile legate de viitor vor strica astăzi atmosfera în cadrul relației personale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 februarie 2022

Chiar dacă reușiți să vă țineti departe de anumite intrigi, câțiva prieteni comuni vor fi sursa unui conflict destul de puternic dintre tine și partener. La nivel profesional ai parte de o zi plină de provocări. Sfârșitul acesta de săptămână este perfect pentru timp doar cu tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 februarie 2022

Indiferent de ceea ce îți dorești de la relația actuală, este important să vorbești deschis despre așteptările pe care le ai. Agitația socială din jur te indispune și parcă nu mai ai dispoziția necesară de a face totul într-o fugă continuă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 februarie 2022

Primești semnale clare că anumite relații din viața ta nu sunt ok, dar îți dorești să rămâi rezervată cu privire la ceea ce simți tu. Nu vrei să fii în postura de a da explicații. Te simți pusă la zid și acest sentiment este mai puternic decât orice altă emoție.
Articole astro