Horoscopul zilei de 25 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 februarie 2021

Incertitudinea și nesiguranța se întorc în viața ta. De cele mai multe ori ești pusă la zid de anumite persoane cu autoritate care te desconsideră. Atunci când vine vorba de propriile trăiri, nu știi dacă îți este frică să le accepți valoarea, cât mai degrabă îți este frică de ce schimbări pot aduce în viața ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 februarie 2021

Chiar dacă de cele mai mult ori ești de părere că acționezi într-un mod egoist, încearcă să iei în considerare semnalele pe care le primești de la cei din jur. Nu întotdeauna este necesar ca aparențele să îți dicteze alegerile! În viața ta ai nevoie de mai multă autenticitate și de persoane pe care să te poți baza cu adevărat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 februarie 2021

Deși știi să recunoști cu exactitate ceea ce simți, acest lucru nu te ajută mereu în situațiile de criză. Ești obișnuită să te lupți cu obstacolele care îți ies în cale. Cu toate astea, sunt situații care te prind nepregătită, mai ales din punct de vedere emoțional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 februarie 2021

Din punct de vedere astral, totul este pregătit pentru ca tu să ai parte de o zi prosperă din punct de vedere al dragostei, în special dacă ești într-o relație. Singură, ești nevoită să îți dai planurile peste cap pentru a petrece mai mult timp cu persoana care te atrage. Compromisul se merită! Garantat!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 februarie 2021

Acțiunile îți deslușesc o parte a sufletului, dar asta nu înseamnă că cei din jur trebuie să fie conștienți de ceea ce ai tu nevoie. Persoanele apropiate se pot încrede în capacitatea ta de a discerne binele de rău. Cu toate acestea, lucrurile nu se întâmplă în direcția la care ei se așteaptă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 februarie 2021

Scepticismul de care dai dovadă în plan personal te îndepărtează de persoana iubită. Dubiile pe care le ai în raport cu toate acțiunile sale tind să devină tot mai exagerate cu fiecare zi care trece. Simți că te afli într-un circuit închis în care nu ai o portiță pentru evadare.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 februarie 2021

Dubiile pe care le ai în raport cu toate acțiunile tale tind să devină tot mai exagerate cu fiecare zi care trece. Indiferent de ceea ce îți dorești de la relația actuală, este important să vorbești deschis despre așteptările pe care le ai. Astăzi trăiești o stare continuă de anxietate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 februarie 2021

Atunci când ai nevoie de afecțiune sau sprijin necondiționat, ai încredere în anumite persoane din viața ta în raport cu care simți că nu vei putea fi dezamăgită. Îndoiala pe care o aveai în raport cu acțiunile anumitor persoane, începe să se risipească.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 februarie 2021

O discuție legată de bani te poate pune într-o postură inconfortabilă. Nu vorbești cu oricine despre acest subiect și nici nu ești interesată de nivelul de trai al celor din jur. Atunci când te afli în mijlocul unui conflict, este indicat să te liniștești înainte de a-ți expune opinia.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 februarie 2021

Comunicarea cu ”sufletul pereche” din cadrul relațiilor de prietenie devine din ce în ce mai fluidă. Este posibil ca în sfârșit să redescoperiți acele părți din voi care v-au adus cândva aproape una de cealaltă. Adori să ai un program plin de activități care te provoacă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 februarie 2021

Îți este frică de tot ceea ce este imprevizibil. Deși te consideri a fi o persoană cinstită și onestă, unele din acțiunile tale demonstrează oportunismul de care te lași condusă. Poate fi vorba doar de un mecanism de apărare totuși. Ai încredere în tine!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 februarie 2021

Stabilitatea, de orice fel, te face să te simți în siguranță. Ești o persoană care iubește rutina. Imprevizibilul este ceva ce te sperie peste măsură. A deține controlul a devenit parte din tine. Capacitatea ta de a te adapta situațiilor tensionate este pusă și astăzi la încercare.  
Articole astro