Horoscopul zilei de 25 februarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 februarie 2020

Ești obișnuită să te lupți cu obstacolele care îți ies în cale. Cu toate astea, sunt situații care te prind nepregătită. Eșecul de care ai parte în plan profesional tinde să își pună amprenta și asupra vieții personale. Este important să delimitezi cât mai bine aceste sectoare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 februarie 2020

În plan profesional, astăzi va trebui să amâni până în ultimul moment luarea unei decizii radicale. Chiar dacă de obicei ți-e ușor să-ți ierți jumătatea, este foarte posibil ca starea de confuzie pe care o trăiești să nu îți mai permită să faci asta. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 februarie 2020

În raport cu anumite lucruri sau persoane, ai toată convingerea că trebuie să treci mai departe. Viața ne dă multe lecții, chiar și atunci când nu suntem pregătiți din punct de vedere emoțional. Ai de partea ta oportunități care te provoacă să ieși din zona de confort și să faci altfel lucrurile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 februarie 2020

De multe ori pe parcursul acestei zile este posibil ca atitudinea ta să îi facă pe ceilalți să se simtă răniți. Nici măcar tu nu reușești să îți explici ceea ce se întâmplă cu tine. Lucrurile iau o întorsătură neașteptată și atunci când vine vorba de carieră.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 februarie 2020

Influența preponderentă a lui Saturn este ”palpabilă” în viața ta de zi cu zi. Agitația și confuzia pe care le resimți uneori te împing de la spate să iei decizii greșite. Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 februarie 2020

Energia Lunii activează destul de mult în casa carierei. Planurile pe care le ai creionate pentru acest început de săptămână vor începe să se materializeze atunci când vei acționa cu mintea lucidă. Nu te mai lăsa afectată de dramele celor din jur! Trăiește-ți propria viață!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 februarie 2020

Pluto va avea o poziție retrogradă, iar asta va face ca tu să treci din nou prin transformări definitorii ale propriului echilibru. Indiferent cum sună asta pentru tine, faptul că acum te cunoști mult mai bine decât vreodată, îți dă o senzație de confort și de putere.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 februarie 2020

Ai nevoie de odihnă pentru a te putea repoziționa cu determinare față de anumite situații pe care le trăiești. Atunci când vine vorba de activitatea de la birou, te simți distrasă de tot felul de detalii nesemnificative. Stagnezi destul de mult din punct de vedere profesional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 februarie 2020

Ești obișnuită să te lupți cu obstacolele care îți ies în cale, indiferent de context. Cu toate astea, sunt situații care te prind nepregătită. Acest lucru se întâmplă mai ales atunci când îți este distrasă atenția de la obiectivele pe care le ai stabilite.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 februarie 2020

Momentele de liniște și regăsire pe care le trăiești alături de cei dragi, în familie, sunt de neprețuit pentru tine. Cuvintele pot deveni inamicul tău în ceea ce privește viața personală. Ești duală atunci când vine vorba de alegeri bazate pe emoții deoarece ești conștientă că acestea te pot ghida greșit.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 februarie 2020

Deși nu îți dai seama exact de ce se întâmplă acest lucru, alegi să adopți o atitudine matură față de ceea ce descoperi despre sine. Procesul de dezvoltare personală asupra căruia te focusezi de ceva timp, este prioritar pentru tine. Nu ești pregătită pentru o schimbare în plan profesional, dar nu vei spune ”nu” oportunităților.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 februarie 2020

Neajunsurile emoționale pe care le trăiești într-o relație de prietenie sunt definitorii pentru tine în ceea ce privește deciziile pe care le vei lua. În sfârșit alegi să te îndepărtezi de persoana în cauză. Îți este peste măsură de greu să faci asta, știi, dar ai nevoie de liniște.
Articole astro