Horoscopul zilei de 25 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 februarie 2019

Astăzi, expunerea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi ușor neînțelegerile de care ai parte în plan personal. Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, nu acorzi deloc atenție acestui detaliu. Ai nevoie să faci lucruri mărețe pentru propria persoană.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 februarie 2019

Influența evidentă a anumitor persoane din exterior face ca echipa din care faci parte la birou să se ”zdruncine”. Lucrurile nu mai par atât de sigure ca până acum. Chiar dacă ești o fire diplomată, de această dată alegi să îți expui punctul de vedere într-o manieră destul de agresivă.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 februarie 2019

În această zi de luni o să reușești să faci mult mai multe lucruri decât ai reușit pe parcursul săptămânii trecute. Chiar dacă starea de spirit este una fluctuantă, vei rămâne ”conectată” emoțional la persoana iubită. Aceasta este ca un catalizator pentru tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 februarie 2019

Demersurile pe care le faci în plan profesional te ajută să îți definești drumul în ceea ce privește cariera. Atunci când ai nevoie de afecțiune sau de sprijin necondiționat, ai încredere în anumite persoane din viața ta că îți pot satisface aceste nevoi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 februarie 2019

Încearcă să te focusezi pe propriile obiective, în loc să te arăți atât de disponibilă în raport cu cererile celor din jur! Ai multe proiecte puse în stand-by tocmai din cauza ineficienței de care dai dovadă atunci când îți setezi prioritățile. Această stare de fapt va ajunge să te frustreze.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 februarie 2019

Cuvintele pot deveni inamicul tău în ceea ce privește viața personală. Fiecare dintre tine și partenerul de viață are dreptul la replică și la un punct de vedere! Cariera nu mai are parte de dedicarea ta. În prezent trebuie să te îngrijești mai mult de propriul echilibru psihic.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 februarie 2019

Neajunsurile emoționale pe care le trăiești într-o relație de prietenie sunt definitorii pentru modul în care alegi să te raportezi la toți cei din jurul tău. Din păcate, uneori nu ai capacitatea de a diferenția lucrurile, persoanele, situațiile. O persoană importantă pentru tine îți oferă aprecierea după care tânjești.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 februarie 2019

Emoțiile puternice pe care le resimți astăzi este posibil să te inducă în eroare. Dacă nu vei fi sigură pe alegerile pe care le vei face, vei avea posibilitatea de a renunța la anumite compromisuri. Atât timp cât acționezi, ești conștientă că lucrurile pot lua orice formă îți dorești.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 februarie 2019

Ești obișnuită să te lupți cu obstacolele care îți ies în cale. Cu toate astea, sunt situații care te prind nepregătită. Eșecul de care ai parte în plan profesional tinde să își pună amprenta și asupra vieții personale. Este important să delimitezi cât mai bine aceste sectoare pentru a nu intra în declin emoțional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 februarie 2019

Oamenii dragi din jur sunt prioritatea ta pentru această zi de luni, chiar dacă te simți destul de obosită din punct de vedere psihic. O reevaluare scurtă a ceea ce îți dorești din punct de vedere personal te poate ajuta să faci lucrurile diferit de această dată.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 februarie 2019

Energia Lunii activează destul de mult în casa carierei. Planurile pe care le ai creionate pentru acest început de săptămână vor începe să se materializeze atunci când vei acționa cu mintea lucidă. Nu te mai lăsa afectată de dramele celor din jur! Trăiește-ți propria viață!  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 februarie 2019

Ai nevoie de odihnă pentru a te putea repoziționa față de anumite situații pe care le trăiești. Atunci când vine vorba de activitatea de la birou, te simți distrasă de tot felul de detalii nesemnificative. Stagnezi destul de mult din punct de vedere profesional.  
Articole astro