Horoscopul zilei de 25 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 decembrie 2020

Sentimentele pe care le ai sunt pe alocuri ușor explozive. Sunt situații în care nu reușești să le ții în frâu. Viața ți-ar fi mult mai ușoară dacă ai putea face asta. Astăzi ești pusă în postura de a face o alegere dificilă. Reușești să treci repede peste starea de disconfort pe care ți-o creează această situație.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 decembrie 2020

Ai senzația că cei din jur sunt mereu la dispoziția ta, iar acest fapt te face să fii destul de arogantă. Pui nevoile tale mereu pe primul loc, chiar dacă sunt situații în care flexibilitatea și o atitudine mai empatică sunt necesare. Mercur-Neptun, această diadă energetică, te va face astăzi să fii mult prea discordantă în acțiuni.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 decembrie 2020

Cuvintele pot deveni inamicul tău în ceea ce privește viața personală. Fiecare dintre tine și partenerul de viață are dreptul la replică și la un punct de vedere! Cariera nu mai are parte de dedicarea ta. În prezent trebuie să te îngrijești mai mult de propriul echilibru psihic.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 decembrie 2020

Tensiunea psihică pe care ai tot resimțit-o în ultima perioadă se va ”risipi” având în vedere că primești afecțiunea și ajutorul de care ai nevoie. Sunt persoane în viața ta care îți demonstrează că orice relație, profesională sau personală, te ajută ”să crești”.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 decembrie 2020

Ceea ce simți astăzi și dorințele pe care le ai te fac să îți dai seama ca împlinirea emoțională face parte din viața ta. În această perioadă acesta este motivul datorită căruia nu trece nicio zi fără ca tu să zâmbești cu inima deschisă. În sfârșit simți cu adevărat ceea ce înseamnă să fii împlinit. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 decembrie 2020

Influența evidentă a anumitor persoane din exterior face ca echipa din care faci parte la birou să se ”zdruncine”. Lucrurile nu mai par atât de sigure ca până acum. Chiar dacă ești o fire diplomată, de această dată alegi să îți expui punctul de vedere într-o manieră destul de agresivă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 decembrie 2020

Investești mult în dezvoltarea personală și ești pregătită să faci față provocărilor pe care le presupune acest proces. Te încrezi mult în propria persoană și ești convinsă că niciun obstacol nu te va opri să îți atingi obiectivele, cu precădere în această perioadă a vieții tale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 decembrie 2020

Provocările din carieră nu mai reprezintă pentru tine un motiv de agitație sau disconfort. Te pregătești cu conștiinciozitate de proiectul care se va finaliza în curând deoarece rezultatul pe care îl vei obține va fi o oportunitate de promovare în plan profesional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 decembrie 2020

Încearcă să nu rămâi prea ancorată în anumite relații. Deși nu îți dai seama de acest lucru, cu fiecare gând ”alimentezi” acel tip de comportament care ia o formă distructivă pentru propria persoană. În următoarea perioadă este imperios necesar să acționezi cât mai precaut și să nu iei decizii conduse de ceea ce simți.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 decembrie 2020

Sentimentele pe care le ai sunt pe alocuri ușor explozive. Sunt situații în care nu reușești să le ții în frâu. Viața ți-ar fi mult mai ușoară dacă ai putea face asta. Astăzi ești pusă în postura de a face o alegere dificilă. Reușești să treci repede peste starea de disconfort pe care ți-o creează această situație.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 decembrie 2020

Planurile tale pot fi date foarte ușor peste cap atât timp cât nu au în spate o strategie. Devii tot mai conștientă de acest lucru, mai ales raportându-te la contextele profesionale. Începi ziua cu zâmbetul pe buze și cu o atitudine pozitivă, indiferent de vremea capricioasă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 decembrie 2020

Îți este frică de tot ceea ce este imprevizibil. Deși te consideri a fi o persoană cinstită și onestă, unele din acțiunile tale demonstrează oportunismul de care te lași condusă. Poate fi vorba doar de un mecanism de apărare totuși. Ai încredere în tine!
Articole astro