Horoscopul zilei de 25 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 decembrie 2018

Astăzi gândești totul într-o mare viteză. Iei decizii spontane, mai ales în ceea ce privește viața personală. Momentele de liniște și regăsire pe care le trăiești alături de cei dragi, în familie, sunt de neprețuit pentru tine. Întotdeauna în preajma sărbătorilor îți regăsești echilibrul interior.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 decembrie 2018

Atunci când există contradicție între acțiunile tale și între ceea ce simți, observi că îți este greu să ajungi la echilibru. În anumite situații de cumpănă în care te vei afla este indicat să te lași condusă de intuiție. Este posibil ca aceasta să te direcționeze către drumul corect.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 decembrie 2018

Deși dintotdeauna ai visat la un Crăciun select și diafan, îți dai seama că tot ceea ce ai nevoie în această perioadă a anului este ca cei dragi să îți fie alături. Toate perioada anului și agitația în care trăiești te îndepărtează de ei, dar acum ai un motiv în plus pentru a încerca să îi ai drept companie.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 decembrie 2018

Această perioadă a sărbătorilor te pune în contact cu multe părți vulnerabile ale propriei persoane. Deși nu îți dai seama exact de ce se întâmplă acest lucru, alegi să adopți o atitudine matură față de ceea ce descoperi despre sine. Procesul de dezvoltare personală asupra căruia te focusezi de ceva timp, este prioritar pentru tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 decembrie 2018

Neajunsurile emoționale pe care le trăiești într-o relație de prietenie sunt definitorii pentru tine în ceea ce privește deciziile pe care le vei lua. În sfârșit alegi să te îndepărtezi de persoana în cauză. Îți este peste măsură de greu să faci asta, știi, dar ai nevoie de liniște.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 decembrie 2018

Cuvintele pot deveni inamicul tău în ceea ce privește viața personală. Fiecare dintre tine și partenerul de viață are dreptul la replică și la un punct de vedere! Cariera nu mai are parte de dedicarea ta. În prezent trebuie să te îngrijești mai mult de echilibrul interior.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 decembrie 2018

Ai o dispoziție excelentă, iar șarmul și magnetismul tău natural vor fi la înălțime în această zi de sărbătoare. Petreci momente de calitate în familie și alături de prieteni și astfel reușești să te ”recalibrezi” pentru toate greutățile care vor urma în perioada următoare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 decembrie 2018

Dacă astăzi alegi să petreci mai mult timp singură, o vei face pentru binele legăturilor pe care le ai în raport cu cei importanți din viața ta. Ai nevoie de o resetare psihică. Indiferent de ceea ce au de zis cei din jur, tu ești conștientă de propriile nevoi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 decembrie 2018

Firea capricioasă nu te lasă să observi lucrurile dincolo de aparențe. În această zi de sărbătoare alegi însă să te lași condusă de ceea ce simți. Faci pași importanți în anumite relații importante pentru tine, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 decembrie 2018

Uneori trebui să iei decizii dureroase, în pofida lucrurile pe care ți le dorești de fapt să se întâmple. Această zi ar trebui să fie caracterizată de armonie, căldură și apropiere, însă pentru tine lucrurile vor sta diferit. Te îndepărtezi cu bună știință de toți cei dragi deoarece ai nevoie de momente solitare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 decembrie 2018

Deși îți dorești să descoperi cât mai multe aspecte despre viața ta interioară și despre mecanismele de apărare pe care ți le-ai dezvoltat în timp, este important totuși să nu grăbești procesul. Pentru ca propria realitate să ți se reveleze într-o formă cât mai exactă, este nevoie de răbdare și prezență de spirit.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 decembrie 2018

Știi despre tine că ești obișnuită să te lupți cu obstacolele care îți ies în cale. Cu toate astea, sunt situații care te prind nepregătită și în raport cu care chiar ți-ai dori ca totul să ia o altă formă. Spre seară te bucuri de armonia din sânul familiei și de vizita neașteptată a unor prieteni dragi.
Articole astro