Horoscopul zilei de 25 august 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 august 2021

Familia reprezintă pentru tine un adevărat sprijin, chiar dacă sunt multe momente în care tensiunea dintre tine și cei dragi este evidentă. În anumite situații de cumpănă în care te vei afla astăzi este indicat să te lași condusă de intuiție. De cele mai multe ori aceasta te direcționează către drumul corect.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 august 2021

Ai o dispoziție excelentă, iar șarmul tău natural va fi la înălțime în această zi. Indiferent de obstacolele de care ai parte, reușești să onorezi propriile standarde înalte atunci când vine vorba de carieră. Nu te dezici de niciuna din trăsăturile personalității tale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 august 2021

Scepticismul în plan personal te îndepărtează de persoana iubită. Dubiile pe care le ai în raport cu toate acțiunile sale tind să devină tot mai exagerate cu fiecare zi care trece. Simți că te afli într-un circuit închis în care nu ai o portiță pentru evadare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 august 2021

Disonanța astrală aduce o stare de panică în viața ta romantică. Ți-e greu să-ți exteriorizezi sentimentele. Prin urmare nu reușești să ai parte de o conexiune emoțională reală cu partenerul de viață. Acest lucru te frustrează destul de mult, mai ales în această perioadă în care ai nevoie de afecțiune.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 august 2021

Lipsa de obiectivitate te poate pune în situația de a avea dificultăți din punct de vedere sentimental. Natura ta foarte schimbătoare îți va afecta relația. În plan profesional va trebui să amâni până în ultimul moment luarea unei decizii radicale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 august 2021

Sunt momente în care ți-ai dori să fii mai sigură pe puterea ta de convingere. Din păcate, știi și îți asumi faptul că nu ești o fire persuasivă. La birou acest lucru reprezintă un dezavantaj în fața celorlalți. Cu toate astea, reușești să compensezi mereu prin celelalte caracteristici ale personalității.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 august 2021

Deși ești capabilă să anticipezi multe acțiuni ale celor din jur, nu ești scutită de suferință. Așteptările pe care le proiectezi asupra celor din jur ajung să se întoarcă împotriva ta. În relațiile de prietenie ai nevoie de mai multă claritate în ceea ce privește sentimentele.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 august 2021

Chiar dacă la birou alegi să vorbești despre ceea ce simți, deschiderea ta nu este văzută cu ochi buni de către colegi. Aceștia caută mereu motive pentru a te discredita. În familie ești o fire mult prea explozivă pentru a putea reuși să rezolvi conflictele așa cum ți-ai dori.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 august 2021

Astăzi nu îți va fi ușor să comunici cu partenerul. Acesta are o dispoziție conflictuală. Încă o dată îți este foarte clară poziția pe care o ocupi în viețile anumitor persoane care pentru tine contează. Ești dată la o parte cu dezinteres și într-un mod foarte dezinvolt. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 august 2021

Tot ceea ce vei întreprinde astăzi va avea un scop bine definit. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, constați cu tristețe că încă îți este dificil să te detașezi de anumite persoane. Ancora construită în timp în raport cu ele este greu de ”eliminat” din plan emoțional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 august 2021

Anumite evenimente de care ai parte astăzi te ajută mult să rămâi autentică prin ceea ce faci. Deodată, pare că lucrurile de care ai parte iau forma de care ai nevoie pentru a te simți împlinită. În plan profesional ai o abilitate extraordinară de a-i mobiliza pe cei din jur şi de a-i motiva să își urmeze visurile. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 august 2021

Astăzi te declari mulțumită și în deplină armonie cu tot ceea ce îți oferă viața. Te dezici de toate intențiile inconștientului de a dramatiza și îți canalizezi atenția doar spre lucrurile frumoase. Indiferent de consecințele pe care le presupun anumite acțiuni, trebuie să îți dai voie să simți.
Articole astro