Horoscopul zilei de 25 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 august 2020

Ești mult prea naivă atunci când în jurul tău evenimentele care au loc sunt destul de serioase. Chiar dacă niciodată nu ți s-a părut că lucrurile stagnează mai mult decât o fac acum, ești conștientă că viața este ”construită” din suișuri și coborâșuri.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 august 2020

Acțiunile tale sunt mereu reflexia comportamentului celor din jur. La tine niciodată nu primează adevăratele sentimente sau emoții, ci doar o expunere modificată a lor. Lipsa ta de autenticitate nu este pe plac multor prieteni din viața ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 august 2020

Indiferent de ceea ce îți dorești de la relația romantică actuală, este important să vorbești deschis despre așteptările pe care le ai. Se întâmplă tot mai des să îți fie distrasă atenția de la lucrurile cu adevărat importante.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 august 2020

Ceea ce simți astăzi și dorințele pe care le ai te fac să îți dai seama ca împlinirea emoțională face parte din viața ta. În această perioadă acesta este motivul datorită căruia nu trece nicio zi fără ca tu să zâmbești cu inima deschisă. Nimic nu este mai intens resimțit față de armonia din familie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 august 2020

Dubiile pe care le ai în raport cu toate acțiunile tale tind să devină tot mai exagerate cu fiecare zi care trece. Indiferent de ceea ce îți dorești de la relația actuală, este important să vorbești deschis despre așteptările pe care le ai. Astăzi trăiești o stare continuă de anxietate.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 august 2020

Vorbele tale sunt lipsite de esență, mai ales atunci când acestea se opun propriilor acțiuni. Te lansezi în tot felul de susțineri ale ideilor pe care le ai încât uiți faptul că exuberanța ta poate crea disconfort celor din jur. Din păcate, stagnezi destul de mult la capitolul ”proiecte personale”.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 august 2020

Deși așteptările în raport cu propria viața nu mai reprezintă pentru tine o frustrare, simți cum oportunitățile îți scapă printre degete. Dacă alegi să petreci timpul singură, o vei face pentru binele legăturii dintre tine și partener. Ești tensionată și ai nevoie să te regăsești.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 august 2020

În anumite situații de cumpănă în care te vei afla astăzi este indicat să te lași condusă de intuiție. Nu mai ai nevoie de confirmarea celor din jur pentru toate acțiunile pe care le întreprinzi, dar asta nu înseamnă că nu simți nevoia să fii apreciată.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 august 2020

Diada Soare-Lună va influența toată plaja de acțiuni de astăzi. Începutul zilei vine cu provocări în plan personal. Relația în care ești implicată va trece printr-o schimbare definitorie de dinamică. Vei fi nevoită să te gândești la confortul tuturor celor implicați înainte de a lua o decizie care te privește doar pe tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 august 2020

Lipsa de obiectivitate te poate pune în situația de a avea dificultăți din punct de vedere sentimental. Natura ta foarte schimbătoare îți va afecta relația. În plan profesional, vei fi nevoită să amâni până în ultimul moment luarea unei decizii radicale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 august 2020

Deși treci prin clipe dificile, consideri că nu ai nevoie sfaturi sau îndrumări, de niciun fel. Independența ta emoțională și-a spus mereu cuvântul în astfel de contexte. Te bucuri din plin de această zi deoarece petreci timp de calitate alături de toți cei dragi ție.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 august 2020

Investești mult în dezvoltarea personală și ești pregătită să faci față provocărilor pe care le presupune acest proces. Te încrezi mult în propria persoană și ești convinsă că niciun obstacol nu te va opri să îți atingi obiectivele, cu precădere în această perioadă a vieții tale.
Articole astro