Horoscopul zilei de 25 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 25 august 2019

În cele mai multe momente ale acestei zile îți vei îndrepta atenția către propria persoană. Îți dorești să găsești răspunsuri pertinente care să îți justifice alegerile făcute în trecut. Poate este timpul să îți îndrepți atenția către prezent. Ceea ce s-a întâmplat cândva nu trebuie să mai aibă influență asupra stării tale psihice prezente.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 25 august 2019

În anumite situații de cumpănă este indicat să te lași condusă de intuiție. De cele mai multe ori aceasta te direcționează către drumul corect. Familia reprezintă pentru tine un adevărat sprijin, chiar dacă sunt multe momente în care tensiunea dintre tine și cei dragi este evidentă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 25 august 2019

Scepticismul de care dai dovadă în plan personal te îndepărtează de persoana iubită. Dubiile pe care le ai în raport cu toate acțiunile sale tind să devină tot mai exagerate cu fiecare zi care trece. Simți că te afli într-un circuit închis în care nu ai o portiță pentru evadare.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 25 august 2019

Incertitudinea și nesiguranța se întorc în viața ta. De cele mai multe ori ești pusă la zid de anumite persoane cu autoritate care te desconsideră. Atunci când vine vorba de propriile trăiri, nu știi dacă îți este frică să le accepți valoarea, cât mai degrabă îți este frică de ce schimbări pot aduce în viața ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 25 august 2019

Chiar dacă de cele mai mult ori ești de părere că acționezi într-un mod egoist, încearcă să iei în considerare semnalele pe care le primești de la cei din jur. Nu întotdeauna este necesar ca aparențele să îți dicteze alegerile! În viața ta ai nevoie de mai multă autenticitate și de persoane pe care să te poți baza cu adevărat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 25 august 2019

Vorbele spuse la furie pot deveni inamicul tău în ceea ce privește viața personală. Încă o dată îți este foarte clară poziția pe care o ocupi în viețile anumitor persoane care pentru tine contează. Ești dată la o parte cu dezinteres și într-un mod foarte dezinvolt. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 25 august 2019

Astăzi nu îți va fi deloc ușor să comunici cu partenerul. Acesta are o dispoziție conflictuală. Chiar dacă provocările te solicită psihic și emoțional, acestea aduc schimbarea în viața ta și trebuie să fii receptivă la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu îți permiți ”să pierzi pulsul” lucrurilor.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 25 august 2019

Deși știi să recunoști cu exactitate ceea ce simți, acest lucru nu te ajută mereu în situațiile de criză. Ești obișnuită să te lupți cu obstacolele care îți ies în cale. Cu toate astea, sunt situații care te prind nepregătită, mai ales din punct de vedere emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 25 august 2019

”Risipa” care are loc astăzi la nivel energetic trebuie tratată cu mai multă responsabilitate, mai ales dacă te simți și foarte obosită. Problemele complicate și imprevizibile de care ai parte în această perioadă te vor face să îți epuizezi întru totul resursele interioare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 25 august 2019

Tot ceea ce vei întreprinde astăzi va avea un scop bine definit. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, constați cu tristețe că încă îți este dificil să te detașezi de anumite persoane. Adopți un comportament pasiv-agresiv și asta îi va răni pe cei din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 25 august 2019

Ancora emoțională construită în timp în raport cu anumite persoane este dificil de ”eliminat”. Prin faptul că vei căuta mereu să menții controlul asupra relațiilor tale, reușești doar să demonstrezi că simți nevoia de a fi impunătoare și dominantă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 25 august 2019

Ești dispusă mai degrabă să faci compromisuri decât să alegi calea competiției. Din păcate, nu ai energia necesară pentru a te implica în prea multe activități sociale și oricum îți dorești să petreci mai mult timp cu familia. Ai nevoie de căldura pe care o găsești doar în căminul de acasă.
Articole astro